giorgosgeo4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Ειμαι αναμεσα σε αυτους τους δυο υπολογιστες http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/dell+notebooks/inspiron+serie/products_id/112198 Και http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/asus+notebooks/multimedia/asus+a95vj+yz033h+notebook Η χρηση θα ειναι επαγγελματικη, microsoft office, σερφαρισμα στο ιντερνετ, ταινιες και παιχνιδακια σε medium αναλυση. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η οθονη και τα χαρακτηριστικα, ο φορητος θα αντικαταστησει εναν παλιο σταθερο. Περιμενω τις αποψεις σας.
Barret Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 H geforce 650 που φοράει ο dell ειναι σαφώς πιο δυνατή απο την 635 του asus. απο την άλλη ο asus έχει μεγαλύτερη οθόνη αν θές να τον χρησιμοποιήσεις ως σταθερό.Εγώ προσωπικά θα αγόραζα τον dell.Αλήθεια θα τον αγοράσεις απο το εξωτερικό? απο το μαγαζί που δίνεις τα λινκ?
giorgosgeo4 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) H geforce 650 που φοράει ο dell ειναι σαφώς πιο δυνατή απο την 635 του asus. απο την άλλη ο asus έχει μεγαλύτερη οθόνη αν θές να τον χρησιμοποιήσεις ως σταθερό. Εγώ προσωπικά θα αγόραζα τον dell. Αλήθεια θα τον αγοράσεις απο το εξωτερικό? απο το μαγαζί που δίνεις τα λινκ? Ναι απο το συγκεκριμενο καταστημα θα κανω την αγορα μιας και ειναι απο τα φθηνοτερα εδω στο εξωτερικο που μενω. Πληροφοριακα απο φιλους εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το εν λογο καταστημα, τωρα αν στελνει Ελλαδα δεν το γνωριζω.Τελικα και γω στο Dell καταληγω λογω της Nvidia GT650M. Επισης το asus ενω μου αρεσει που ειναι 18.4 η οθονη με χαλασε που ειναι τυπου glossy ενω του dell ειναι matte που την προτιμω.Απο οτι ειδα το ιδιο dell βγαινει στην Ελλαδα καπου στα 1000€ και κατι. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2013 από giorgosgeo4
chrismilo91 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 παρε το dell σχεδον ολα ειναι ιδια εκτος απο την σαφος δηνατοτερη καρτα γραφικων του dell
evagelou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 εφοσον εισαι γερμανια σου προτινω να δεις εδω http://www.deviltech.de/ ειναι build to order laptops..... δλδ στα 800 ευρω του ντελ πχ μπορεις να εχεις ενα μηχανημα με gtx675m πανω πχ ! αν θελεις ψαξε το
moxalis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Υπ' όψιν, επειδή κι εγώ από εξωτερικό έχω πάρει το λάπτοπ μου και το είχα ψάξει αρκετά, αν καταλήξεις σε DevilTech φορτώσου με μπόλικη υπομονή γιατί υπάρχουν πολλά παράπονα για το customer support αλλά και τα build times. Μέχρι και περίπτωση που έκαναν τετράμηνο να ετοιμάσουν λάπτοπ έχω διαβάσει. Δεν είναι μόνιμο το φαινόμενο βέβαια αλλά ακούγονται αρκετά.Από άποψη ποιότητας κατασκευής είναι κομπλέ όμως.
giorgosgeo4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχώς δεν θα μπορουσα να ρισκαρω σε τόσο μεγάλη αναμονή. Προχώρησα στην αγορά του dell και το περιμένω. Σας ευχαριστω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα