daPro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) <p> Καλησπερα!!!</p> <p>Εχω τα win8(γνησια) σε εναν ssd 120gb exceleram mangusta...(CPU Q8300,τροφοδοτικό-chieftec 650,4 gb ram)</p> <p>ολα πανε σφαιρα αλλα που κ που κολαει το συμπαν..ανοιγω task manager κ λεει disk usage 100% ενω δεν δειχνει καποια εφαρμογη να τρωει τοσο πολυ ωστε να την καταργησω..</p> <p>καμια ιδεα το τι φταιει?</p> Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2013 από daPro
daPro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) 75 gb,άντε ναχω 4-5 προγραμματα.πριν που είχα τα win7 ποτέ δεν είχα τέτοια κωλύματα... Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2013 από daPro
daPro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι ιός...έχω κανει 2 φορές φορματ...μήπως τάχει παίξει ο SSD?αλλά πως θα το δούμε αυτό?
madboy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Κοιτα τα power options μήπως απο default μετά απο κάποια ώρα ο σκληρός "κλείνει". Σε ίδιο πρόβλημα που είχα και εγώ τελικά έφταιγε το O&O Defrag που έκανε κάποιες διεργασίες στον ssd και κολλούσε το σύμπαν.
daPro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μα δεν κλείνει...πάει φουλ usage κ μετά από 1-2 λεπτά ηρεμεί για λίγο κ μετά πάλι φουλ....αλλά θα το κοιτάξω κ αυτό...ποιος ξέρει,thanks
poihths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 τοχω παθει κγω με αρκετους ssd ... το προβλημα λύθηκε με αλλαγή μαρκας του ssd ... ασυμβατότητα controller - ssd
daPro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 τοχω παθει κγω με αρκετους ssd ... το προβλημα λύθηκε με αλλαγή μαρκας του ssd ... ασυμβατότητα controller - ssd ναι αλλα στα win 7 ημουν αρχοντας....
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 μαλλον οφειλεται οπως και σε μενα στο svchost.exe το οποιο σε καθε εκκινηση του υπλογιστη στα πρωτα 7 λεπτα της εναρξης απασχολει τον σκληρο για 2 λεπτα περιπου οπου το οποιο βρισκεται σε αυτη τη διαδρομη και δεν ειναι ιος ετσι οπως το παρομοιαζουν μερικοι Site: http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-vista/What-is-svchost-exe">Τι είναι το svchost.exe; το οποιο και στα 7 ετσι συμπεριφερεται το εχω παρατηρησει πολλες φορες τουλαχιστον σε μενα και αναλογο θρεντ Site: http://www.insomnia.gr/topic/162705-κολλημα-svchostexe/">εδω το οποιο δεν μπορεις να το κλεισεις με τιποτα
daPro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 μα το περιεργο ειναι οτι τοσα χρονια με τα 7αρια στον ιδιο δισκο δεν ειχα τετοιο θεμα,απτην στιγμη που εβαλα τα 8 αρχισαν τα κολληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα