Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p> Καλησπερα!!!</p>

<p>Εχω τα win8(γνησια) σε εναν ssd 120gb exceleram mangusta...(CPU Q8300,τροφοδοτικό-chieftec 650,4 gb ram)</p>

<p>ολα πανε σφαιρα αλλα που κ που κολαει το συμπαν..ανοιγω task manager κ λεει disk usage 100% ενω δεν δειχνει καποια εφαρμογη να τρωει τοσο πολυ ωστε να την καταργησω..</p>

<p>καμια ιδεα το τι φταιει?</p>

Επεξ/σία από daPro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

75 gb,άντε ναχω 4-5 προγραμματα.πριν που είχα τα win7 ποτέ δεν είχα τέτοια κωλύματα...

Επεξ/σία από daPro
Δημοσ.

Κοιτα τα power options  μήπως απο default μετά απο κάποια ώρα ο σκληρός "κλείνει". 

Σε ίδιο πρόβλημα που είχα και εγώ τελικά έφταιγε το O&O Defrag που έκανε κάποιες διεργασίες στον ssd και κολλούσε το σύμπαν. 

Δημοσ.

Μα δεν κλείνει...πάει φουλ usage κ μετά από 1-2 λεπτά ηρεμεί για λίγο κ μετά πάλι φουλ....αλλά θα το κοιτάξω κ αυτό...ποιος ξέρει,thanks

Δημοσ.

τοχω παθει κγω με αρκετους ssd ... το προβλημα λύθηκε με αλλαγή μαρκας του ssd ...

ασυμβατότητα controller - ssd

ναι αλλα στα win 7  ημουν αρχοντας....

Δημοσ.

μαλλον οφειλεται οπως και σε μενα στο svchost.exe

60373379.png

το οποιο σε καθε εκκινηση του υπλογιστη στα πρωτα 7 λεπτα της εναρξης απασχολει τον σκληρο για 2 λεπτα περιπου

79164122.png

οπου το οποιο βρισκεται σε αυτη τη διαδρομη

74733049.png

και δεν ειναι ιος ετσι οπως το παρομοιαζουν μερικοι Link.png Site: http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-vista/What-is-svchost-exe">Τι είναι το svchost.exe; το οποιο και στα 7 ετσι συμπεριφερεται το εχω παρατηρησει πολλες φορες τουλαχιστον σε μενα και αναλογο θρεντ Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/162705-κολλημα-svchostexe/">εδω το οποιο δεν μπορεις να το κλεισεις με τιποτα

Δημοσ.

μα το περιεργο ειναι οτι τοσα χρονια με τα 7αρια στον ιδιο δισκο δεν ειχα τετοιο θεμα,απτην στιγμη που εβαλα τα 8 αρχισαν τα κολληματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...