Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε σύνθεση για ένα pc μέχρι  450€ για χρήση internet ,photoshop και movε maker. Οθόνη έχω μια 27in 1920x1080 και λειτουργικό σύστημα windows 8 που το έχω βάλει σε άλλο  δεν ξέρω αν μπορώ να το ξανά χρησιμοποιήσω η πρέπει να πάρω καινούργιο.Αν μπορείτε τα εξαρτήματα να είναι από ένα κατάστημα και Αθηνά μια και δεν μπορώ να κάνω εγώ την συναρμολόγηση

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων   

Δημοσ.

Περιφερειακά ποντίκι - πληκτρολόγιο χρειαζετε? συναρμολόγηση ή κάποιων από το forum τον κερνάς καφέ και στο κάνει ή σε μαγαζιά μαλλον τζάμπα.

• Like 1
Δημοσ.

Οριστε απο το computerbeast.

δεν συμφωνω σε 2πυρηνο επεξεργαστη για κανενα λογο.....  επισης αυτο το καταστημα που προτινεται  εχω κανει 3 παραγγελιες απο αυτους και στις 3 γελαγε και ο καθε πικραμενος και της ακυρωνα φυσικα....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν συμφωνω σε 2πυρηνο επεξεργαστη για κανενα λογο.....  επισης αυτο το καταστημα που προτινεται  εχω κανει 3 παραγγελιες απο αυτους και στις 3 γελαγε και ο καθε πικραμενος και της ακυρωνα φυσικα....

Σε αυτο το budget δεν υπαρχουν καλυτερες προτασεις, οι αναλογοι της AMD δεν εχουν ενσωματομένη gpu. Επισης, παρολο που το γεγονος οτι το οτι ειναι διπυρηνος ο i3 ειναι μειον, δεν παυει να ειναι ενας ακθόλα αξιοόλογος επεξεργαστης που αποδίδει πολλες φορες καλυτερα και απο τον 6300 ακόμη και σε multi-threaded εφαρμογες.

Σχετικα με το καταστημα δεν εχω εμπειρια αγορας, αλλα ειναι γενικα φθηνο για αυτο το προτιμησα.

Οριστε μια καλυτερη συνθεση απο το mgmanager με i5 στα 465 ευρω απο το mgmanager.

post-247983-0-36812700-1359119195_thumb.png

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

Σύνθεση από το αξιόπιστο http://www.mgmanager.gr/homepage

post-245726-0-48433600-1359121672_thumb.jpg

Με τον Α10 στα 126€ με την δυνατή ενσωματωμένη gpu του να αποδίδει περίφημα με τις υψηλά χρονισμένες μνήμες της Patriot, HDD στο 1tb και καλύτερο τροφοδοτικό με 36Α στη 12άρα (να υπάρχει) !!! 

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικα δε θα ειχα διλλημα απο τη στιγμη που χωραει i5 στο budget σου, εστω και με μικρες παραχωρησεις όπως 500αρης σκληρος. Το δίλλημα θα υπηρχε μόνο αν σε ενδιαφερουν τα ενσωματομένα γραφικα για να παιζεις και καποιο παιχνιδι αξιοπρεπως που και που. Η γρηγορη μνημη επίσης παιζει ουσιαστικο ρόλο μονο στις επιδόσεις των ενσωματομένων γραφικων.  Αλλιως o i3 αποτελει καλυτερη επιλογη απο τον A10, πόσο μαλλον ο i5, για photoshop και movie maker. Aντε στο τελευταιο οι επιδόσεις του i3 και του A10 να ειναι παρόμοιες, αλλα μεχρι εκει.

Σχετικα με το mgmanger ειμαι σχεδον σιγουρος οτι προσφερουν δωρεαν συναρμολογηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...