Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μια ενημερωση θελω απο τους γνωστες εδω μεσα!!! Εχω περασει με image τον Samsung 840 pro εδω και λιγες μερες και ολα οκ. Τωρα ομως εγκατεστησα το magician και λεει πως θελει ενημερωση το firmware ειναι απαραιτητο λετε να το κανω αυτο? πρεπει οπωσδηποτε? θα δω μεγαλη διαφορα? η να το αφησω οπως ειναι γιατι ειναι και το θεμα του backup που πρεπει να γινει και το φοβαμαι!!!

Εχω κανει ειδωλο συστηματος και δισκο επιδιορθωσης, λετε με αυτα να μπορω να το επαναφερω αν χρειαστει?

Επεξ/σία από k30taas
Δημοσ.
Δεν θα χρειαστεί καλά κάνεις όμως και το έχεις ..καντο ναι είναι απαραίτητο.

Δηλαδη εννοεις πως με το update δεν θα σβησει τιποτα?

Δημοσ.

Συνήθως ναι αυτό συμβαίνει,αλλά κανείς δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει γι'αυτο φαντάζομαι και στις οδηγίες σου λέει να έχεις Backup.

Δημοσ.

Συνήθως ναι αυτό συμβαίνει,αλλά κανείς δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει γι'αυτο φαντάζομαι και στις οδηγίες σου λέει να έχεις Backup.

Ευχαριστω φιλε μου, αλλα για πεσμου αφου ολα τωρα δουλευουν τελεια τι παραπανω μπορει να προσφερει το update ωστε να αξιζει το σισκο?

Δημοσ.

Στους σκληρούς είναι Must γιατί είναι και πολύ συγκεκριμένο δεν είναι όπως π.χ σε μια μητρική που έχει 200 δυνατότητες και κάνει update μια από αυτές που μπορεί να μην σ'ενδιαφερει κιόλας,έχει να κάνει με τον controller σου και αυτός με την σταθερότητα,ασφάλεια των δεδομένων σου ακόμα και με την διάρκεια ζωής του δίσκου σου.

Θα σου γράψω όμως και κάτι πολύ φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.. και από το προηγούμενο ποστς σου σε βλέπω και σοβαρό,και ότι πονάς,ρωτάς,ενδιαφέρεσαι για τα πράγματα σου... αυτά τα ακριβά και όμορφα πραγματάκια όμως θέλουν και τον χρόνο ν'ασχοληθεις μαζί τους σωστά από την αρχή,θέλουν την φροντίδα τους και μετά μπορούμε να ξεχάσουμε ότι υπάρχουν και αυτά θα μας υπηρετούν απρόσκοπτα.. Δώσε τον χρόνο κ την ενέργεια που χρειάζεται λοιπόν αυτή η σχέση,χωρίς πανικό και φόβο. :)

Δημοσ.

Στους σκληρούς είναι Must γιατί είναι και πολύ συγκεκριμένο δεν είναι όπως π.χ σε μια μητρική που έχει 200 δυνατότητες και κάνει update μια από αυτές που μπορεί να μην σ'ενδιαφερει

κιόλας,έχει να κάνει με τον controller σου και αυτός με την σταθερότητα,ασφάλεια των δεδομένων σου ακόμα και με την διάρκεια ζωής του δίσκου σου.

Θα σου γράψω όμως και κάτι πολύ φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.. και από το προηγούμενο ποστς σου σε βλέπω και σοβαρό,και ότι πονάς,ρωτάς,ενδιαφέρεσαι για τα πράγματα σου... αυτά τα ακριβά και όμορφα πραγματάκια όμως θέλουν και τον χρόνο ν'ασχοληθεις μαζί τους σωστά από την αρχή,θέλουν την

φροντίδα τους και μετά μπορούμε να ξεχάσουμε ότι υπάρχουν και αυτά θα μας υπηρετούν απρόσκοπτα.. Δώσε τον χρόνο κ την ενέργεια που χρειάζεται λοιπόν αυτή η σχέση,χωρίς πανικό και φόβο. :)[/qu. ote] ευχαριστω φιλε για την εκτενη απαντηση και προσπαθεια να μπεις στα ψυχολογικα μου . Ασχολουμαι πολυ περισσοτερα νομιζω με αυτα σε σημειο που χανω τον υπνο μου,κακος βεβαια. Υπαρχει λογος που τα ρωταω αυτα με τοση επιμονη γιατι δεν μπορω να ξαναενεργοποιησω τα windows και δεν θελω να τα χασω. Οσο για τον αλλο φιλο το update ειναι για τον ssd. Μεχρι εκει μου κοβει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το είπα για αυτό. Απλά στο site της Samsung για όλη την 840 σειρά υπάρχει μόνο ένα firmware (το αρχικό):

http://www.samsung.com/us/support/owners/product/MZ-7PD128BW

Kαι συνήθως όταν βγαίνει καινούριο είναι πάντα διαθέσιμο για κατέβασμα...

Δημοσ.

Δεν το είπα για αυτό. Απλά στο site της Samsung για όλη την 840 σειρά υπάρχει μόνο ένα firmware (το αρχικό):

Λες? Πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι?
  • Super Moderators
Δημοσ.

έχει βγει νέο firmware, δεν είναι το "αρχικό" αυτό που βλέπεις, ο 840 Pro από το κουτί του έχει πιο παλιό...

data πάντως δεν χάνονται, έκανε upgrade τον δικό μου αφού του είχα περάσει windows...

Δημοσ.

οκ , το εκανα ,κανενα προβλημα δεν εσβησε τιποτα. αν και δεν βλεπω την παραμικρη διαφορα!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...