vasilisbilias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας, μπορείτε να μου πείτε λίγα λόγια για την Python; Δεν έχω ασχοληθεί με προγραμματισμό και δεν ξέρω
vasilisbilias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Λέει τα πάντα: http://www.python.org/ Δεν ξέρω Αγγλικα
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω Αγγλικα Google?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω Αγγλικα Αν θες να ασχολιθεις με προγραμματισμο καλα θα κανεις να μαθεις.
PCganster Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Python ειναι μια υψηλου επιπεδου {εννοοντας ευκολη στην χρηση και κοντα στο αγγλικη γλωσσα} αντικειμενοστραφης scripting {δημιουργια απλων προγραμματων και χρησιμων scripts ευκολα} με πολλες βιβλιοθηκες {συναρτησεις που κανουν τον προγραμματισμο σε αυτη ακομα πιο ευκολο} με μεγαλο support{υποστηριξη} ευκολη για αρχαριους την θεωρω απο τις καλυτερες γλωσσες που εχω γνωρισει και καταφευγω σε αυτη για την δημιουργια απλων μικρων προγραμματων οταν αυτο μου χρεαζεται οσο για τα αγγλικα επιβαλετε να μαθεις αν θελεις να μαθεις python μπες εδω ειναι ενα πολυ καλο οδηγός http://www.online-tutorials.gr/tutorial/mathainontas-ti-glossa-programmatismoy-python
dpa2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 δες κι αυτά: Python - Προγραμματισμός Μαθήματα γλώσσας προγραμματισμού Python στα ελληνικά Μαθαίνοντας Python – Μέρος 1ο e-book για την Python στα Ελληνικά! e-book για την Python στα Ελληνικά! βέβαια καλό θα είναι να μάθεις Αγγλικά ώστε να μπορείς να διαβάσεις ξένα άρθρα και βιβλία,γιατί δυστυχώς η Ελληνική αγορά είναι περιορισμένη.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 αν ξεκινάς τώρα σου συνιστώ visual basic διότι είναι πολύ εύκολη και πιστεύω η πιο κατάλληλη για αρχαρίους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα