Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τίτλος του θέματος είναι αρκετά ασαφής σε σχέση με το ερώτημά μου. Στoν δίσκο C: όπου τρέχουν τα windows μου εγκατέστησα ένα παιχνίδι. Μετά από κάποιες μέρες πήρα έναν νέο σκληρό δίσκο και πέρασα και σ' αυτόν windows με σκοπό να χρησιμοποιώ πλέον αυτόν. Υπάρχει τρόπος να παίξω το παιχνίδι μέσα από τα windows του νέου δίσκου, χωρίς να ξανακάνω εγκατάσταση του παιχνιδιού σε αυτόν;

Όταν πήγα να ξεκινήσω το παιχνίδι από τον "παλιό" δίσκο μου έβγαλε μήνυμα ότι "το στοιχείο msvcp100.dll λείπει από τον υπολογιστή σας" κ.λ.π.

Δημοσ.

Αν και δεν ειμαι σιγουρος νομιζω πως δεν μπορεις και θα πρεπει να εγκαταστησεις παλι το παιχνιδι στον καινουργιο δισκο σου.

Τουλαχιστον εγω παλαιοτερα αυτο ειχα κανει.

Δημοσ.

Εξαρτάτε από το παιχνίδι,είναι αρκετά που παίζουν(κάνω σχετικά συχνά φορμάτ και έχω τα παιχνίδια σε δεύτερο διαμέρισμα οπότε ξέρω).
Το msvcp100.dll πάντως είναι από το MicroSoftVisualC δες στο δισκάκι του παιχνιδιού,λογικά σε έναν φάκελο θα υπάρχει να το περάσει,αλλιώς θα πρέπει να το κατεβάσεις από την Microsoft απλά επειδή υπάρχουν πολλές εκδόσεις ίσως αναγκαστείς να περάσεις αρκετές... 

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...