Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζω πως έχει ξαναζητηθεί παλαιότερα από άλλον χρήστη αλλά θεώρησα σωστό να μην επαναφέρω ποστ απ το 2004.

Ψάχνω λοιπόν κάποιο δωρέαν πρόγραμμα για την οργάνωση μιας μικρής αποθήκης σε ένα γραφείο.

Τιποτε το σπουδαίο. Καταγραφή των προϊόντων, κωδικοί, ποσότητες και προσθαφαίρεση ποσοτήτων. (π.χ.  10 πακέτα στυλό, κωδικός στυλό τάδε)

Θα μπορουσα να το κάνω και σε excel αλλά ειναι πολύπλοκο και βαριέμαι.

Υπάρχει κάτι έτοιμο δωρεάν? Εχει ασχοληθεί κανα τσακάλι?

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αν βρήκες μόνο ένα post/topic από το 2004, τότε δεν έκανες σωστή αναζήτηση.

Πήγαινε εδώ, τέρμα πάνω-δεξιά στο κουτάκι της Αναζήτησης άφησε τον περιορισμό «Αυτό το forum», δίπλα του βάλε το λεκτικό «αποθήκης» και ENTER...

Δημοσ.

Εγω να σου πω οτι αν πρόκειται για κατάστημα να προσέχεις γιατι σε ενδεχόμενο έλεγχο θα βρεθείς προ απρόοπτο με την αποθηκευμένη αποθήκη

Δημοσ.

Oχι αδελφέ δε το θέλω για μαγαζί.  Δεν ζητάω κάτι επαγγελματικό.

Φαντάσου να έχεις μια αποθήκη ενός συλλόγου, με διάφορα προιόντα αλλά θέλεις ανα πάσα στιγμη να ξέρεις τι έχεις, προσθαφαιρώντας μέσα στο πρόγραμμα όταν παίρνεις κάτι απ την αποθήκη ή όταν φέρνεις κάτι άλλο. Να μπορεις να βάλεις δηλαδη ονομασία προιόντος, εναν κωδικό και ποσότητα.

Parsifal έκανα αυτο που μου είπες και όντως βρήκα τελικά μπόλικες αναρτήσεις αλλά όσες έχουν ένα Α περιεχόμενο, είναι αρκετά παλιές ή δε με καλύπτουν. Δεν με ενδιαφέρει να καταχωρώ τιμολόγια για παράδειγμα. Καθαρά ότι γράφω στον τιτλο :-)

Αν κάποιος έχει βρει, ένα τέτοιο προγραμματάκι ας ενημερώσει παιδιά.

Δημοσ.

χμ... δεν έχει πολύ καιρό που έκανα και εγώ μια ανάλογη αναζήτηση, όχι μόνο στο φορουμ μας αλλά και γενικά. Βέβαια εγώ ήθελα να χρησιμοποιώ και barcode scanner.

Από τα διάφορα λοιπόν και δοκιμάζοντας τα μόνο υπό συνθήκες δοκιμής, όχι υπό πραγματικές συνθήκες, κατέληξα στο inFlow Inventory

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα, ψαχνω ενα προγραμμα στο οποιο να μπορω να καταχωρω τους προμηθευτες μου και τα ειδη τους (τιμολογια) και οποτε θελω να βλεπω τι εδωσα στον καθενα, τι στο καθε ειδος, στο συνολο κτλ. Αν μπορω να καταχωρω και αλλα εξοδα πχ πληρωμες προσωπικου.Κατι σαν διαχειρηση εξοδων αλλα με λεπτομερειες. Υπαρχει τιποτα τετοιο?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ναι, νομίζω το dolibar είναι ο,τι καλύτερο βρήκα.

Ευχαριστώ και τους προηγούμενους για το ενδιαφέρον

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

ναι, νομίζω το dolibar είναι ο,τι καλύτερο βρήκα.

Ευχαριστώ και τους προηγούμενους για το ενδιαφέρον

μπορεί να είναι για σένα ότι καλύτερο αλλά μπορείς να μου πεις πως δουλεύει? πχ. έχω κάποια excel αρχεία που περιέχουν την πληροφορία για τα προιόντα που θέλω να περάσω για να υπάρχει αποθήκη. και μετά να πάω να καταχωρήσω πόσα από αυτά έχω σε ποσότητα. δε μπορώ να βρω οδηγό στα ελληνικά και μπερδεύομαι.κάποια βοήθεια?

ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...