Cossutius. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Γνωρίζω πως έχει ξαναζητηθεί παλαιότερα από άλλον χρήστη αλλά θεώρησα σωστό να μην επαναφέρω ποστ απ το 2004. Ψάχνω λοιπόν κάποιο δωρέαν πρόγραμμα για την οργάνωση μιας μικρής αποθήκης σε ένα γραφείο. Τιποτε το σπουδαίο. Καταγραφή των προϊόντων, κωδικοί, ποσότητες και προσθαφαίρεση ποσοτήτων. (π.χ. 10 πακέτα στυλό, κωδικός στυλό τάδε) Θα μπορουσα να το κάνω και σε excel αλλά ειναι πολύπλοκο και βαριέμαι. Υπάρχει κάτι έτοιμο δωρεάν? Εχει ασχοληθεί κανα τσακάλι? Ευχαριστω εκ των προτέρων.
parsifal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Αν βρήκες μόνο ένα post/topic από το 2004, τότε δεν έκανες σωστή αναζήτηση.Πήγαινε εδώ, τέρμα πάνω-δεξιά στο κουτάκι της Αναζήτησης άφησε τον περιορισμό «Αυτό το forum», δίπλα του βάλε το λεκτικό «αποθήκης» και ENTER...
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Εγω να σου πω οτι αν πρόκειται για κατάστημα να προσέχεις γιατι σε ενδεχόμενο έλεγχο θα βρεθείς προ απρόοπτο με την αποθηκευμένη αποθήκη
Cossutius. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Oχι αδελφέ δε το θέλω για μαγαζί. Δεν ζητάω κάτι επαγγελματικό. Φαντάσου να έχεις μια αποθήκη ενός συλλόγου, με διάφορα προιόντα αλλά θέλεις ανα πάσα στιγμη να ξέρεις τι έχεις, προσθαφαιρώντας μέσα στο πρόγραμμα όταν παίρνεις κάτι απ την αποθήκη ή όταν φέρνεις κάτι άλλο. Να μπορεις να βάλεις δηλαδη ονομασία προιόντος, εναν κωδικό και ποσότητα. Parsifal έκανα αυτο που μου είπες και όντως βρήκα τελικά μπόλικες αναρτήσεις αλλά όσες έχουν ένα Α περιεχόμενο, είναι αρκετά παλιές ή δε με καλύπτουν. Δεν με ενδιαφέρει να καταχωρώ τιμολόγια για παράδειγμα. Καθαρά ότι γράφω στον τιτλο Αν κάποιος έχει βρει, ένα τέτοιο προγραμματάκι ας ενημερώσει παιδιά.
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 χμ... δεν έχει πολύ καιρό που έκανα και εγώ μια ανάλογη αναζήτηση, όχι μόνο στο φορουμ μας αλλά και γενικά. Βέβαια εγώ ήθελα να χρησιμοποιώ και barcode scanner. Από τα διάφορα λοιπόν και δοκιμάζοντας τα μόνο υπό συνθήκες δοκιμής, όχι υπό πραγματικές συνθήκες, κατέληξα στο inFlow Inventory
alexx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Καλησπερα, ψαχνω ενα προγραμμα στο οποιο να μπορω να καταχωρω τους προμηθευτες μου και τα ειδη τους (τιμολογια) και οποτε θελω να βλεπω τι εδωσα στον καθενα, τι στο καθε ειδος, στο συνολο κτλ. Αν μπορω να καταχωρω και αλλα εξοδα πχ πληρωμες προσωπικου.Κατι σαν διαχειρηση εξοδων αλλα με λεπτομερειες. Υπαρχει τιποτα τετοιο?
gdskate Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείτε και με το excel. Απλές συναρτήσεις είναι και κάνει τη δουλειά του σε απλές περιπτώσεις.
kyriakh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 την access; στο περιθώριο; Αυτή είναι ότι καλύτερο.
Luciddream Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 αν το βρείς, στείλτο και σε μενα..... http://www.dolibarr.gr/
kotplat Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 ναι, νομίζω το dolibar είναι ο,τι καλύτερο βρήκα. Ευχαριστώ και τους προηγούμενους για το ενδιαφέρον 1
Thodoris_ink Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ναι, νομίζω το dolibar είναι ο,τι καλύτερο βρήκα. Ευχαριστώ και τους προηγούμενους για το ενδιαφέρον μπορεί να είναι για σένα ότι καλύτερο αλλά μπορείς να μου πεις πως δουλεύει? πχ. έχω κάποια excel αρχεία που περιέχουν την πληροφορία για τα προιόντα που θέλω να περάσω για να υπάρχει αποθήκη. και μετά να πάω να καταχωρήσω πόσα από αυτά έχω σε ποσότητα. δε μπορώ να βρω οδηγό στα ελληνικά και μπερδεύομαι.κάποια βοήθεια? ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα