janpap08 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους...Ένας φίλος ενδιαφέρεται για αγορά ενός 3D Blu-Ray συστήματος έτοιμο ή όχι.Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι τα μπροστά ηχεία να είναι σχετικά μικρά (δεν μιλάω για συστήματα με μικρά ηχεία αξίας 100-150€) γιατί θέλει να τα τοποθετήσει επάνω σε ένα έπιπλο και πίσω κολόνες.Εάν πχ ξέρετε κάποιο σύστημα στο οποίο μπορεί το επάνω μέρος της κολόνας να κουμπώσει κατευθείαν στην βάση(αχρηστεύοντας το μεσαίο κομμάτι) θα ήταν το ιδανικό.Αλλιώς οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη...Από εκεί και πέρα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το μοντέρνο design.Ο προϋπολογισμός είναι στα 500+ € . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Budget?? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Αφού γράφει 500+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ναι εχετε δικιο. Η εφαρμογή για το insomnia στο iphone δεν δουλεύει καλα και μου τρώει σειρές.... :angry: Ούτε καν που το ειχα δει.. Λοιπόν σε all in one μια καλη πρόταση ειναι το Samsung BDE-5550. Το εχω ακούσει - εγκαταστήσει σε πολλούς πελάτες. Μπορώ να πω οτι τα εχει σχεδόν ολα και παιζει ικανοποιητικά για το μεσαίο καταναλωτικό κοινό. Εχει 4 κολώνες άλλα εχου ντο καλο οτι η βάση ειναι αποσπωμενη και το άνω μερος εχει δυνατότητα τοποθέτησης στον τοιχο. Μπορεί εαν το έπιπλο του δεν εχει πλάτη με ενα απλο καρφάκι να τα στερεώσει στο τοίχο στο υψος που θα καθόντουσαν τα μικρά. Ετσι ουτε καλώδια θα φαίνονται και θα εχει το πλεονέκτημα του καλύτερου ηχείου καθως φορά 2 μοναδες, αντι μιας που εχουν συνήθως τα μικρά. Εκει που ειναι η ασημί ριγα ειναι το σημείο που αποσπάται. Πισω του εχει τρύπα με εσοχη για καρφάκι τοίχου. Ειναι στο budget του ακριβώς. Εαν εχει κάποιο καλο player blueray η κάποιο ps3. Φτιάχνουμε και καλό seperate (κομματια) με 600+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Τα Samsung τα ξέρω και τα εμπιστεύομαι...αυτή τη λύση την σκέφτηκα και εγώ και του την πρότεινα(με δύο καναλάκια για να μην φαίνονται τα καλώδια) απλά είπαμε να δούμε και τις εναλλακτικές. Αν και ο φίλος μου γουστάρει το design της LG...έχουμε καμία πρόταση εκεί?Επίσης και η seperate λύση ακούγεται καλή. Μιας και βλέπω ότι το έχεις το θέμα να κάνω και μία παράλληλη ερώτηση για εμένα.Έχω το Samsung HT-D5550...υπάρχει τρόπος να χαμηλώσω την ένταση του Sub?Είτε μέσω του μενού,είτε με πατέντα....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Τα Samsung τα ξέρω και τα εμπιστεύομαι...αυτή τη λύση την σκέφτηκα και εγώ και του την πρότεινα(με δύο καναλάκια για να μην φαίνονται τα καλώδια) απλά είπαμε να δούμε και τις εναλλακτικές. Αν και ο φίλος μου γουστάρει το design της LG...έχουμε καμία πρόταση εκεί?Επίσης και η seperate λύση ακούγεται καλή. Μιας και βλέπω ότι το έχεις το θέμα να κάνω και μία παράλληλη ερώτηση για εμένα.Έχω το Samsung HT-D5550...υπάρχει τρόπος να χαμηλώσω την ένταση του Sub?Είτε μέσω του μενού,είτε με πατέντα....? Δεν ξερω εναλλακτική με τέτοια επιλογή σε αυτά τα λεφτά. (αποσπωμενη βαση απο tall boy ηχεια) Τωρα εαν επιμενει για LG υπαρχει το BH9420P, στο οποιο μπορεί να βάλει τα εμπρός ηχεία για πίσω και τούμπαλιν.. Αλλα ηχητικά θα υστερεί καθως το εμπρός καναλι παίρνει το μεγαλύτερο βάρος της αναπαραγωγής. Το 5550 στα εμπρός μολις τα ξεβιδώσεις εχεις το 1/3 του ηχείου μόλις. Το κρεμάει στο ύψος που θα καθοταν αμα ειχε επιτραπέζια βάση. Εαν θελει να φτιάξει κατι καλο με δυνατότητα αναβάθμισης στο μελλον με σοβαρότερα μηχανήματα μπορεί να παει στα: KEF KHT1005.2 στα 450 € Pioneer VSX-322 στα 180 € Άλλος ήχος, αλλη ποιότητα κατασκευής, βαζει οτι συσκευές θελει επάνω, καλύτερη συνδεσιμότητα και στο μέλλον βάζει οτι ηχειο θέλει. Στο ΗΤ5550 μεσα στα μενού του ηχου, καπου λεει επίπεδο ηχειων. Εκει επιλεγεις στο sub καποια τιμη κατω απο το 0 με αρνητικό πρόσημο. Μπορει να ειναι και στο κομμάτι ισοστάθμιστης. Δεν θυμάμαι καλα. Πάντως εχει σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα