Evoliasmenos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα,εχω παρατηρησει απο διαφορα site αυτο το θεμα και οι αποριες μου ειναι ποσο ασφαλες ειναι κατι τετοιο και αν υπαρχει καποιος που να το χρησιμοποιει και αν μπορει να το αξιολογησει και να μου πει την γνωμη του περι ασφαλειας,απωλειας/κλοπης δεδομενων κτλ.... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2013 από Evoliasmenos
Technology fan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Γνώμη μου είναι οτι, ανεξάρτητα απο την ασφάλεια, κάτι τέτοιο δεν είναι έτοιμο για την Ελλάδα. Οι ταχύτητες internet είναι πολύ χαμηλές και ένας online δίσκος όπως λες είναι μη πρακτικός.
geodark Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το κυριο θεμα ειναι οι ταχυτητες ιντερνετ. Αν ειχαμε σπιτι μας καμια 100αρα συνδεση μονο για upload τοτε θα ηταν μια πααααααρα πολυ καλη επενδυση. Τωρα απλα δεν αξιζει τα λεφτα. Δωσε ενα 80 ευρω και τσιμπα εναν σκληρο 2 tb να τελειωνεις. Προσπαθησα να ασχοληθω και εγω οποτε σε νιωθω. Μην το σκεφτεις καν κατα την γνωμη μου.
Evoliasmenos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω για τις συμβουλες και τους 2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα