Nikos667 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Εγω το ερμηνευω οτι οι celeron ειναι για τους τσιγκουνιδες... Εδω περα το σκεφτομουν για I5 και εσεις μου λετε i3? Καθαρα για απλη χρηση οχι παιχνιδια μονο facebook χεχεχεχ..... Για μενα το μεγαλειο θα ειναι να σκασει κανενας 6 πυρηνος η και 8 πυρηνος I9 Xtreme edition να δειτε τι εχει να γινει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Εγω το ερμηνευω οτι οι celeron ειναι για τους τσιγκουνιδες... Εδω περα το σκεφτομουν για I5 και εσεις μου λετε i3? Καθαρα για απλη χρηση οχι παιχνιδια μονο facebook χεχεχεχ..... Για μενα το μεγαλειο θα ειναι να σκασει κανενας 6 πυρηνος η και 8 πυρηνος I9 Xtreme edition να δειτε τι εχει να γινει.... στης μέρες μας τσιγκούνηδες δεν είναι πολλοί...... μη έχοντες ώμος είναι πααααααααααααααραααααα πολύ πλέον...... άλλο να κανεις pc me 35(cpu) + 45 (mobo) + 25 (ram) + 55 (hdd) + 35 (psu) + 25 (κουτι) = 220 euro και άλλο να δώσεις (για i5) 180 (cpu) + 55 (mobo) + 30 (ram) +55 (hdd) + 55 (psu) + 25 (kouti) = 400 euro (με αυτα τα 200 ευρο μερικοι βγαζουν και ενα μινα........... έχουν αλλάξει πλέον καιροί για Ελλάδα ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Έλα ρε ιντελ σοβαρέψου! Τσάμπα καις το wafer, τσάμπα καις τον φούρνο, τσάμπα το πυρίτιο ορέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 στης μέρες μας τσιγκούνηδες δεν είναι πολλοί...... μη έχοντες ώμος είναι πααααααααααααααραααααα πολύ πλέον...... άλλο να κανεις pc me 35(cpu) + 45 (mobo) + 25 (ram) + 55 (hdd) + 35 (psu) + 25 (κουτι) = 220 euro και άλλο να δώσεις (για i5) 180 (cpu) + 55 (mobo) + 30 (ram) +55 (hdd) + 55 (psu) + 25 (kouti) = 400 euro (με αυτα τα 200 ευρο μερικοι βγαζουν και ενα μινα........... έχουν αλλάξει πλέον καιροί για Ελλάδα ... Είναι και θέμα προτεραιοτήτων και αναγκών. Αν το πρώτο μηχανάκι κάνει τη δουλειά σου, γιατί να πάρεις το δεύτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragvirusnet Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Από τα χέρια μου εχουν περάσει δεκάδες επεξεργαστές στο servise μου, ο sandy bridge G540 είναι οτι καλήτερο έχω δει σε σχέση τιμής/απόδοσης. Τους τελευταίους 6 μήνες, 4 από τα 5 pc πελατών μου τους βάζω τον G540, και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι. Το όνομα celeron τους παρεξηγεί πάντος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Bγάλτε chip να έχουμε ποικιλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F i L Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ελλάδα πότε περίπου θα τους δούμε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 κάποιοι υπάρχουν ήδη, check skroutz.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razerd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Κάποια ιδιαίτερη διαφορά έχουν απο τους προηγούμενους??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
area51 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Όσο οι sandy με τους ivy λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Για σερφάρισμα και καμία ταινία είναι μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsa-electronics Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 celeron.... τα ψωφημια τις ιντελ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Κάποια ιδιαίτερη διαφορά έχουν απο τους προηγούμενους??? Πολύ μικρές διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo106 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Τρομερο vfm οι sandy/ivy celeron. Εχω τον εφαμιλο pentium g630 στο htpc, και παιζει και ματροσκα στα 1080p χωρις το παραμικρο προβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα