Προς το περιεχόμενο

Thomson tg585 v8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα εχω το εξης προβλημα και χρειαζομαι την βοηθεια σας.. εχω ps3 και παιζω pro 2013 στο ιντερνετ αλλα με αφηνει μονο σε αγωνες καταταξης 1 προς 1 γιατι κατι μου γραφει για πινακα NAT για dmz  και κατι τετοια..προσπαθησα να κανω κατι που διαβασα σε προηγουμενα θεματα αλλα τπτ.. οποιος ξερει ασ με βοηθησει..ευχαριστω!

Δημοσ.

α.πρεπει να ανοιξεις τα Ports που θες.

www.portforward.com

αν δεν πετυχει αυτο υπαρχει και αλλη λυση αλλα ειναι ζορικη.θα πρεπει να αλλαξεις το firmware για να εχεις προσβαση telnet στο ρουτερ και μετα να περασεις απο telnet και cli μια εντολη.

Δημοσ.

δωσε καρφωτη ip στο ps3 για να μην ψαχνεις να δεις ποια Ip εχει παρει.πχ αν το ρουτερ ειναι 192.168.1.254 τοτε δωσε στο Ps3 192.168.1.100 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.254

dns ειτε του isp ειτε την Ip 192.168.1.254

sto port forward θα βαλεις την 192.168.1.100

Δημοσ.

σε αυτο με τις εντολες τι να πατησω ειχατε πει οτι παιρνει μεχρι 15 η δεν εχει σχεση με το ps3 αυτο?

ποιες εντολες??επισης τι εννοεις οτι παιρνει μεχρι 15???τι ειναι το 15??

υπαρχει και αλλος τροπος να ανοιξεις ολα τα ports με την μια αλλα δυσκολευει λιγακι για να το κανεις.αυτο σαν δευτερη λυση αν δεν πετυχει η πρωτη.

αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια επισης

http://www.otenet.gr/hd/HTML/abuse_ports.htm

Δημοσ.

τα καταφερα και ανοιξα τις πορτες αλλα εχω πολυ συχνεσ αποσυνδεσεις..ενω πιο πριν δεν ειχα  τοσο συχνες αποσυνδεσεις απλα επαιζα μονο αγωνες καταταξης..εχω forthnet και σε καποιο topic που ειχα διαβασει ελεγες με καποιο αλλο μελος οτι στην καρφωτη ip πρεπει να δωσω απο 192.168.1.1 μεχρι 198.168.1.15 αυτο εννοουσα μεχρι 15..για εντολες εννοουσα τις εντολες που πρεπει να δωσω στο cmd για το telnet..ισως δεν εχω κανει κατι σωστα στις εντολες για αυτο με πεταει.. παντως το nat εχει ανοιξει και μπορω να μπω σε ολους τους τυπους παιχνιδιου..

Δημοσ.

τα καταφερα και ανοιξα τις πορτες αλλα εχω πολυ συχνεσ αποσυνδεσεις..ενω πιο πριν δεν ειχα  τοσο συχνες αποσυνδεσεις απλα επαιζα μονο αγωνες καταταξης..εχω forthnet και σε καποιο topic που ειχα διαβασει ελεγες με καποιο αλλο μελος οτι στην καρφωτη ip πρεπει να δωσω απο 192.168.1.1 μεχρι 198.168.1.15 αυτο εννοουσα μεχρι 15..για εντολες εννοουσα τις εντολες που πρεπει να δωσω στο cmd για το telnet..ισως δεν εχω κανει κατι σωστα στις εντολες για αυτο με πεταει.. παντως το nat εχει ανοιξει και μπορω να μπω σε ολους τους τυπους παιχνιδιου..

αποσυνδεσεις στο wifi κομματι?στο adsl κομματι?χανει συγχρονισμο το ρουτερ?για καρφωτη Ip μπορεις να δωσεις απο 192.168.1.1 μεχρι 192.168.1.253 αφου το ρουτερ εχει την 192.168.1.254 .απλα ειπα να βαλεις καπου χαμηλα εκτος ευρος dhcp .ο dhcp ξεκιναει απο την 64 .αν το nat εχει ανοιξει με port forward εισαι οκ.απλα υπαρχουν και καποιες εντολες απο Telnet για να ανοιξεις ολες τις θυρες για μια ip.αυτο μαλλον εννοεις.αλλα για να γινει αυτο πρεπει πρωτα να ανοιξεις το Telnet στο thomson ειτε με ενα trick να το πω ετσι η αλλαζοντας firmware.δηλαδη πας στα δυσκολα και δεν εχει λογο αφου λες οτι εισαι οκ με το Nat τωρα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε μου το εχω αφησει ετσι οπως ειναι και τωρα εχω κανει κατι διαφορετικο..εχω τραβηξει ethernet απο το thomson και εχω συνδεσει ενα παλιο ρουτερ που μ εδωσε ενας φιλοσ ενα cellpipe 7130 rg και συνδεω απο εκει το ps3 και πεταει μαλιστα μ εχει πολυ καλυτερη ταχυτητα μεσω αυτου του  ρουτερ..τωρα θελω να ρωτησω κατι αλλο..γινεται να παιρνω και ασυρματο απο το δευτερο ρουτερ που ειναι στο σαλονι? αν ναι πως?

Δημοσ.

φιλε μου το εχω αφησει ετσι οπως ειναι και τωρα εχω κανει κατι διαφορετικο..εχω τραβηξει ethernet απο το thomson και εχω συνδεσει ενα παλιο ρουτερ που μ εδωσε ενας φιλοσ ενα cellpipe 7130 rg και συνδεω απο εκει το ps3 και πεταει μαλιστα μ εχει πολυ καλυτερη ταχυτητα μεσω αυτου του  ρουτερ..τωρα θελω να ρωτησω κατι αλλο..γινεται να παιρνω και ασυρματο απο το δευτερο ρουτερ που ειναι στο σαλονι? αν ναι πως?

α.στο cellpipe Θα πρεπει να κανεις τα παρακατω για να παιξει σωστα.

α.εφοσον το Thomson ειναι 192.168.1.254 θα πρεπει το cellpipe να το βαλεις πχ 192.168.1.253

β.πρεπει να του κλεισεις τον dhcp ο κοσμος να χαλασει.

γ.του φτιαχνεις το ασυρματο.εγω θα εβαζα το ιδιο ονομα με το ασυρματο ιδιο κλειδωμα ιδιο κωδικο αλλα διαφορετικο καναλι.καλο θα ειναι το καναλι να ειναι διαφορετικο κατα 5 καναλια.αν ειναι ενα βαλτου εξι.αν ειναι εξι βαλτου 11.οχι 12 οχι 13 σε κανενα απο τα 2 ρουτερ.

Δημοσ.

καταρχην δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις του cellpipe παταω 192.168.2.1 για να μπω στις ρυθμισεις και δεν φορτωνει τιποτα για να το ρυθμισω πρεπει να το βαλω μονο του χωρις το thomson η δεν παιζει ρολο αυτο? μηπως πρεπει να κανω και κατι για bridge connection που μ ειπε ενας φιλος?

Δημοσ.

καταρχην δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις του cellpipe παταω 192.168.2.1 για να μπω στις ρυθμισεις και δεν φορτωνει τιποτα για να το ρυθμισω πρεπει να το βαλω μονο του χωρις το thomson η δεν παιζει ρολο αυτο? μηπως πρεπει να κανω και κατι για bridge connection που μ ειπε ενας φιλος?

to cellpipe ειναι adsl router οποτε ξεχνα το bridge connection.β.ναι μονο του θα το βαλεις και αφου αλλαξεις την Ip θα ξαναμπεις μεσα με την νεα Ip και αφου κλεισεις τον dhcp τοτε θα το ενωσεις με το αλλο.οταν αλλαξεις την ip βγαλε το καλωδιο δικτυου για ενα λεπτο και ξαναβαλτο.δεν σε μπλεκω παραπανω απλα καντο ετσι για να μην μπλεκεις με ipconfig /release και Ipconfig /renew για να ξαναπαρεις την νεα ip.

Δημοσ.

Καπου στο cellpipe θα πρεπει να υπαρχει καρτελλα lan που απο εκει αλλαζει.σου λεω να την αλλαξεις απο το cellpipe και οχι απο το Thomson διοτι του Thomson ειναι δυσκολο να αλλαχτει για διαφορους λογους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...