Προς το περιεχόμενο

απο Forthnet σε wind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους!

Σημερα μου εγινε ενεργοποιηση σε συνδεση wind ενω μεχρι πριν ειχα forthnet. Το ερωτημα μου ειναι να κουμπωσω επανω το zte που δινουν μαζι ή να μεινω με το 585v7; ποιο ειναι καλυτερο;

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι και με τα δυο εχω δει καλυτερα αποτελεσματα απο οτι ειχα με forthnet αλλα απο αξιοπιστια λεω ποιο ειναι καλυτερο...σαν μοντελα ,γιατι θα μπει σε καμπινα και δεν θελω να βγαζω και να βαζω...

Δημοσ.

+1 για το v7 αφου του ριξεις και κανα τελευταιο firmware px 8.2.6.5 generic.

http://leoforeia.gr/thomson/

εδω εχει τα firmware εχε και τον wizard.αλλιως τα δοκιμαζεις και τα 2 εσυ και βλεπεις ποιο σου κανει αλλα εγω θα προτιμουσα το v7.κατα τα αλλα δες ποιο κανει καλυτερα την δουλεια σου.πχ πιο ευκολο μενου η πιο σταθερο η καλυτερο ασυρματο η δεν ξερω τι.κρινε το εσυ με βαση τη χρηση που το θες.το zte πχ μπορει να ζεστενεται ευκολα αλλα εσενα να μην σε νοιαζει πχ επειδη θα το εχεις καπου που εχει air condition .η το thomson να εχει καλυτερο wireless αλλα να μην σε νοιαζει αφου θα παιξεις με καλωδιο.εσυ θες σταθεροτητα γραμμης και το thomson ειναι πολυ καλο σε αυτο

• Like 1
Δημοσ.

Το V7 είναι πολύ έως πάρα πολύ καλό ρουτερ, προσωπικά με το ZTE δεν είχα κανένα πρόβλημα και η σύνδεση πάει σφεντόνα ούτως ή άλλως. Βέβαια, δοκίμασε και τα δύο και βλέπεις 

• Like 1
Δημοσ.

Το V7 είναι πολύ έως πάρα πολύ καλό ρουτερ, προσωπικά με το ZTE δεν είχα κανένα πρόβλημα και η σύνδεση πάει σφεντόνα ούτως ή άλλως. Βέβαια, δοκίμασε και τα δύο και βλέπεις 

το zte πρεπει να εχει λιγο παραπανω temP απο το Thomson ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...