privateer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vwx1f0kyNwI 1
paokara Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εντυπωσιακό και το trailer και το cast.Πολύ σε Die Hard μοιάζει.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Και μενα die Hard μου θύμισε, εχουν παρα πολλές ομοιότητες!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Και μενα die Hard μου θύμισε, εχουν παρα πολλές ομοιότητες! Εκτός απ' τη σημαντικότερη. Bruce.
speedy23 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μοιαζει με ηλιθια action ταινια βγαλμενη απο την δεκαετια του '90 συν οτι πληρωσαν το καστ ακριβα και δεν εχαν λεφτα για τιποτα αλλο οπως σεναριο, εφε κτλ. Ας εβαζαν τον Σιγκαλ καλυτερα. 2
thermo-sifounas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Gerard Butler, Morgan Freeman, Ashley Judd, Aaron Eckhart πραγματικα βλεπεις το καστ και αναρωτιεσαι αν διαλεξαν επιτηδες μονο ηθοποιους που εχει παρει η καριερα τους την κατω βολτα.
hurin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Σε κουβέντα με φίλο μου συγκρίνοντας το Django με τα παλιά western, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το Hollywood έπεσε στη παγίδα που έστησε το ίδιο : έχει μόνο ομορφόπαιδα. Μπορεί να τραβάνε τα κοριτσάκια στα σινεμά, αλλά με αυτούς δεν μπορείς να κάνεις σωστές περιπέτειες και western. Είμαι σίγουρος ότι αν τώρα εμφανιζόντουσαν ηθοποιοί σαν τον Λι Βαν Κλιφ ή τον Τσαρλς Μπρόνσον, δεν θα τους έπαιρναν ούτε και για κομπάρσους. Έτσι ξεμείναμε με τον Γκόσλινγκ, τον Ντι Κάπριο, τον Μπεν Άφλεκ και τον Γουόλμπεργκ. Ακόμα και ο Μπάτλερ φαίνεται πολύ φλώρος για να είναι ο καινούργιο Die Hard.
damian1977 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ναι,δυστυχως..ειναι αδυνατον να μην κανεις συνειρμους με το Die Hard...μονο που εδω το κυριο θεμα ειναι ο Προεδρος και οσα αυτος συμβολιζει....μαλλον αναγκαιο στοιχειο για να συσπειρωσει τους 'πατριωτες' στα cine και να της εξασφαλισουν την εμπορικη επιτυχια (αν δηλ αυτο δεν θα το εκανε και μονο του το εξαιρετικο cast). Tην ωρα που η land of the free and the home of the brave αυτοπυροβολειται στα σχολεια της.......ερχεται ο απο μηχανης 'εχθρος' απο το εξωτερικο να πληξει την usa στον πυρηνα της.........(μου ειναι αδυνατον ρε γμτ να χωνεψω πως μπορουν και ανεχονται τοσα κλισε μαζεμενα....τελικα οντως μας ψεκαζουν). Το trailer δεν μου ειπε κατι που δεν εχω ξαναδει.....τις ιδιες επικες ατακες....τα ιδια τραβηγμενα σεναρια.....το ιδιο χαρουμενο και αποθεωτικο τελος θα περιμενω..... Mπααα......προτιμω Ζero Dark Thrity... Eιδωμεν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα