gallaki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Γειά σας , εδω και μερικές μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Εκεί που έβλεπα ταινία ξαφνικά κόλλησε ο υπολογιστής και δεν ανταποκρινόταν καθόλου (ούτε το mouse κουνιόταν.). Τέτοιο κόλλημα είχα ξαναπάθει επειδή έχω μια χαλασμένη θύρα usb (λείπει το πλαστικό) και αν ένα σιδεράκι απο το usb ακουμπήσει στο σίδερο της μητρικής βραχυκυκλώνει και κρεμάνε τα windows, άμα κάνω επανεκκίνηση όλα είναι οκ.. Όπως σας είπα κόλλησε ο υπολογιστής και μετά που έκανα επανεκκίνηση έγραφε "system boot fail please insert system disc and press enter" και δεν άνοιγε με τίποτα. Έβαλα λοιπόν το cd των windows μέσα στο drive και άμα στην οθόνη που λέει "press any key to boot from cd" δεν πατήσω τίποτα τα windows ξεκινάνε κανονικά. Αν δεν έχω το cd μέσα μου βγάζει πάλι το μήνυμα "system boot fail" . Να διευκρινίσω οτι έχω σε ssd σκληρό τα windows. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Υ.Γ. δοκίμασα να κάνω boot απο το cd και να τρέξω το repair αλλά δεν βρήκε κάποιο σφάλμα (απότι έγραφε) και δέν έκανε repair τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα