Προς το περιεχόμενο

Nokia Drive+ για όλες τις Windows Phone 8 συσκευές


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Nokia προχωράει σε μια σημαντική κίνηση προς όλους τους χρήστες Windows Phone 8 συσκευών, κάνοντας διαθέσιμη την εφαρμογή πλοήγησης Nokia Drive απολύτως δωρεάν, ακόμα και όσους διαθέτουν συσκευή "αντίπαλης" εταιρείας.Η κίνηση αυτή της Nokia η οποία είχε προαναγγελθεί, εντάσσεται στην προσπάθεια της εταιρείας να επεκτείνει τις υπηρεσίες τοποθεσίας που παρέχει μέσα από εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα αλλά και από ιστοσελίδες όπως το Nokia

 

Το Nokia Drive +, είναι μια πλήρης εφαρμογή πλοήγησης η οποία παρέχει χάρτες από ολόκληρο τον κόσμο καθώς και φωνητικές οδηγίες κατά την πλοήγηση. Το πλεονέκτημα έναντι άλλων εφαρμογών είναι η δυνατότητα λειτουργίας χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο Internet κάτι που δημιουργεί αρκετά προβλήματα σε πολλές περιπτώσεις.

 

Δυστυχώς τουλάχιστον για την πρώτη φάση, η Nokia διαθέτει την beta έκδοση του Drive+ μόνο σε όσους μένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον Καναδά ενώ οι κάτοχοι WP 8 συσκευών στις υπόλοιπες χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα.

 

Link.png Site: http://blogs.windows.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2013/01/23/nokia-s-turn-by-turn-app-drive-beta-is-now-available-on-all-windows-phones.aspx?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter[/url]']Windows Phone Blog

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπραβο τους! Αξιοι!

Κατι Navigon που ζητανε 30€ για αναβαθμισεις ενω εχεις δωσει ηδη 80€ να ταρακουνηθουν λιγο, γιατι μην ξεχνιομαστε η Nokia εχεις απο τους καλυτερους χαρτες!

 

Sent from my iPhone using Insomnia

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι χαρτες της ΝΟΚΙΑ ειναι ενας λογος που η μια απο τις δυο συσκευες μου ειναι symbian (X7) τωρα με βλεπω συντομα με WP8 ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

και τωρα που η google εχει ριξει ακυρο στις wp8 συσκευες με τους χαρτες της, ολα δενουν σιγα σιγα...

Και να μη έριχνε άκυρο,με το Nokia drive,σε όλες τις WP συσκευές,θα το έτρωγε αυτή!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πραγματικά πολύ καλή κίνηση , αν και υποπτεύομαι ότι για να το δώσει δωρεάν σε όλες τις Wp8 συσκευές όλων των εταιριών  , δηλ, των δικών της και της Htc (άλλες δεν νομίζω ότι υπάρχουν) πρέπει να κρύβεται η μαμά Ms από πίσω , δείχοντας έτσι για άλλη μια φορά πόσο στενά συνδέονται πλέον οι δύο εταιρίες . Πάντως και πάλι πολύ καλή κίνηση , μπράβο της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πραγματικά πολύ καλή κίνηση , αν και υποπτεύομαι ότι για να το δώσει δωρεάν σε όλες τις Wp8 συσκευές όλων των εταιριών , δηλ, των δικών της και της Htc (άλλες δεν νομίζω ότι υπάρχουν) πρέπει να κρύβεται η μαμά Ms από πίσω , δείχοντας έτσι για άλλη μια φορά πόσο στενά συνδέονται πλέον οι δύο εταιρίες . Πάντως και πάλι πολύ καλή κίνηση , μπράβο της.

Ξεχνάς το γαματο,Samsung ativ s!:P

Πλάκα πλάκα,το είδα από κοντά,σήμερα!Είναι πολύ ωραίο.Εχει το σχέδιο του note2 και το μέγεθος του sgs3!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λέγεται ό,τι η HTC έχει κάνει καλές πωλήσεις στο μεσαίο κομμάτι της αγοράς με το 8s , βέβαια δεν υπάρχει και άλλο μοντέλλο στα 300 ευρώ . Τώρα σε μια τόσο ρηχή ακόμη αγορά , που είναι η αλήθεια και που το ψέμα είναι μεγάλη κουβέντα.Πάντως το ότι τα 8αρια ανεβαίνουν αυτό είναι σίγουρο.Αλλιώς η google δεν θα άνοιγε μέτωπο μαζί τους .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...