kallair Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σας, Πριν 1 μήνα περίπου έφυγα από την ontelecoms και πήγα στην στην wind. Σήμερα μου ήρθε από On telecoms εκκαθαριστικός λογαριασμός που έχει μέσα Χρέωση Απενεργοποίησης 20 ευρώ. Και επίσης μου ζητάνε να επιστρέψω τον εξοπλισμό που μου είχαν δώσει. και έχω τις εξής απορίες. 1ον. είναι νόμιμο να μου ζητάνε τέλος απενεργοποίησης 20 ευρώ; από που και ως που; και ας το γράφει στο συμβόλαιο με ψιλά γράμματα. 2ον. Ήμουν στην εταιρεία 15 μηνες. κανονικά μετά την πάροδο του 12μηνου, ο εξοπλισμός δεν μου ανήκει μετά; Βασικά έτσι κ αλλιώς δεν το χρησιμοποίησα το router τους οπότε στα παπάκια μου. Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι ΚΑΝ ποιο είναι το router τους. Ποιο μοντέλο είναι να το βρω και να τους το πάω; 3ον. Στην Οn δεν προπληρώνω το πάγιο του τρέχωντος μηνός και τα τηλεφωνήματα του προηγούμενου; ή κάνω λάθος;
kostastnt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Υπέγραψες στο συμβόλαιο για το 20άρικο, οπότε πρε΄πει να τους το δώσεις.. Ο εξοπλισμός τους, τους ανήκει.. Δεν λέει πουθενά ότι μετά το 12μηνο γίνεται δικό σου.. Συνήθως έδιναν άσπρο ή μαύρο pirelli, ή ενα άσπρο zte.. Βρες το και δώστους το γιατί αλλιώς θα σε χρεώσουν κανά τρελό ποσό και θα τρέχεις.. Αυτό για το τι προπληρώνεις δεν θυμάμαι, γιατί έχει χρόνια που έφυγα, αλλά έχω μια εντύπωση ότι όντως προπλήρωνες.
Atallos1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Το σιγουρο ειναι οτι η On δινει κατι Pirelli routers της πλακας Και φανταζομαι εφοσον το γραφει στο συμβολαιο ειναι απολυτα καλυμμενοι , ετσι νομιζω δηλαδη
tolis_01 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχουν και δυο σχετικά θέματα στο adslgr: http://www.adslgr.com/forum/threads/480184-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%97-%CE%9F%CE%9D-%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-12%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%BF http://www.adslgr.com/forum/threads/603865-%CE%97-On-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D Δυστυχώς το τέλος απενεργοποίησης είναι νόμιμο, και όντως πρέπει να επιστρέψεις τον εξοπλισμό. Κι εγώ άλλαξα πρόσφατα από on (σε hol), και επέστρεψα το ρουτερ πίσω (ή το πας εσύ, ή με courier και χρεώνεσαι τα έξοδα αποστολής).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να μην πληρώσεις τέλος απενεργοποίησης στην On είναι να φύγεις αμέσως μόλις τελειώσει ο χρόνος στο συμβόλαιο, μετά γίνεται αυτομάτως αορίστου χρόνου και σε κλειδώνει
kallair Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αnyway!! Και το άχρηστο αυτό ρουτερ που το επιστρέφω; Θα πρέπει να τρέχω χαλάνδρι από πειραιά ή έχει και πουθενά αλλού φυσική έδρα ή αντιπροσώπους για να το δώσω εκει; Γιατί τους λογαριασμούς τους πλήρωνα ηλεκτρονικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Χαλάνδρι είναι η Vivodi, πέστους να στείλουν courier για να το πάρει, αλλιώς να πνιγούν...
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Χαλάνδρι είναι η Vivodi, πέστους να στείλουν courier για να το πάρει, αλλιώς να πνιγούν... καλα δεν παει να πνιγουν γιατι και αυτοι στα @@ τους.σου στελνουν ενα δευτερο λογαριασμο οτι δεν επεστρεψες το ρουτερ αρα χρεωνεσαι χ ευρω και αν δεν τα πληρωσεις μετα απο καιρο παιζει να δεις κανα χαρτακι απο δικηγορικο γραφειο.και με το δικιο τους εφοσον εχεις υπογραψει για χρησιδανειο.απλα θεωρητικα ναι ισως να μπορεις να το επιστρεψεις με δικια τους χρεωση αναλογως τι εχει συμφωνηθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα