Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό μεσημέρι σε όλους,

Έχει περάσει ένας χρόνος πλέον που έχω πάροχο τον ΟΤΕ και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα και η ταχύτητα μου ηταν αρκετά καλή αλλά και η ακουστικοτητα, όμως οι λογαριασμοί που μου ερχόντουσαν ήταν αρκετά τσουχτεροί. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να παω στην cyta και πριν από 15 ημέρες μου έστειλαν sms το οποίο έλεγε οτι η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί στις 24/01 και μου έστειλαν και τα διακριτικά για το net. Σήμερα λοιπόν δεν είχα τηλέφωνο και έτσι έβαλα τον εξοπλισμό της cyta χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τηλέφωνο δεν έχω καθόλου ενώ όταν βάζω στο router τα διακριτικά του ΟΤΕ έχω internet ενώ όταν βάζω αυτά που μου έδωσε η cyta δεν έχω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κατι τέτοιο, λέτε ο ΟΤΕ να εμποδίζει την cyta?

Οποίος γνωρίζει κάτι ας απάντησει και να με διαφωτίσει γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...

edit: η γραμμή μου με τον ΟΤΕ ήταν isdn, ενώ με πηρα τηλ και μου ειπαν οτι ενεργοποιήθηκε η υπηρεσια!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry αν σας κούρασα .:-D

Δημοσ.

Από χτες όμως μου έχει ενεργοποιήσει η cyta την σύνδεση και ο οτε διέκοψε πλέον τις υπηρεσίες και τώρα δεν έχω ούτε τηλέφωνο ούτε internet ενώ όταν βάζω το router της cytas ενώ μου δείχνει ότι έχει internet δεν μου δίνει και όταν τους πήρα τηλέφωνο για τα διακριτικά (username + password) μου είπαν ότι το router τα περιέχει αυτόματα και δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση από μέρος μου...

Ισχύει κάτι τέτοιο?? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περίπτωση που κάνω reset το router θα ξαναπάρει τις ρυθμίσεις ή τις χάνει?<br />Edit: τώρα που έβαλα ένα παλίο router της hol gs8100 λεγετε μου φαίρνει internet όμως με αρκετές αποσυνδέσεις..

Επεξ/σία από snakes
Δημοσ.

Ίσως να μην εχει ενεργοποιηθεί σωστα η υπηρεσία ακόμα, παρε τους ενα τηλέφωνο.Αν κάνεις reset το router θα χαθούν ολες οι ρυθμίσεις και θα παει στις εργοστασιακές.

Φαντάζομαι οτι εχεις βγάλει το isdn απο επανω (το netmod )

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Το netmod φυσικά και το έχω βγάλει όμως υπάρχει μια πρίζα όπου χρησιμοποιεί άλλη συνδεσμολογία για pstn και άλλη για isdn και δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί, ούτε πως να την μετατρεπω σε isdn και pstn...

Δημοσ.

Το netmod φυσικά και το έχω βγάλει όμως υπάρχει μια πρίζα όπου χρησιμοποιεί άλλη συνδεσμολογία για pstn και άλλη για isdn και δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί, ούτε πως να την μετατρεπω σε isdn και pstn...

Τι να μετατρέψεις, αν η γραμμή σου απο την cyta ειναι pstn, το netmode το πετάς.

Δημοσ.

Τι να μετατρέψεις, αν η γραμμή σου απο την cyta ειναι pstn, το netmode το πετάς.

Λάθος. Το netmod το επιστρέφει σε ένα oteshop αλλιώς το χρεωθεί.

Δημοσ.

Μπορεί να το έχω πληρώσει αλλά να μην το θυμάμαι... Εξάλλου επιστρέφω στον ΟΤΕ κατά καιρούς επομένως αυτή τη δουλειά θα κάνω τη μια θα το επιστρέφω και την άλλη θα το παίρνω...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...