Millennium Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 που το είδες αυτό? ασφαλώ κι έχουν 0 dead pixels Βάλε τα πράγματα στη θέση τους
mitsikas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 που το είδες αυτό? ασφαλώ κι έχουν 0 dead pixels Στο πρώτο αποτέλεσμα που μου έβγαλε το Σκρουτζ http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12761 "1 Bright or 6 Dark Sub-Pixels Warranty Replacement," Δεν λέει 0.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ε ναι στα 0 δεν υπάρχει κάποιο κάμενο, πρέπει να έχει 1 bright/dead
mitsikas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δεν καταλαβαίνω πως το εννοείς και ούτε έχω όρεξη να μπλέκω με νομικίστικους ορισμούς. 0 καμμένα = 1 καμμένο και επιστρέφεται. Τώρα για 6 dark, αν είναι να κάθομαι να μετράω 1, 2, 3, ... το θεωρώ κοροϊδία. Όπως το διαβάζω, είναι σαν να μου λέει ότι επιτρέπεται να έχει 1 bright και 6 dark. Το 1 bright = αντικατάσταση ή 1 bright = ανεκτό, είναι θέμα "μετάφρασης" σε απλή και κατανοητή γλώσσα του κανονισμού της εγγύησης κατά τη γνώμη μου. Δεν έχω κάτι με τη dell, αλλά θέλω ξεκάθαρες κουβέντες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 δεν είναι νομικίστικος όρος, σου λέει ότι για να στην αλλάξει πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον 1 bright/dead pixel, αν δεν υπάρχει πως να στην αλλάξει? απλή κατανοητή γλώσσα είναι 6 dark είναι για sub-pixels, επίσημα υποτίθεται ότι δεν στην αλλάζει αν υπάρχει 1 stacked sub-pixel (1 dark δλδ), αλλά στη πράξη έχουμε διαβάσει αρκετές περιπτώσεις που έχουν γίνει αλλαγές...
mitsikas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Τώρα θα βγω οφφτόπικ, αλλά νομίζω δεν γίνεται αλλιώς. Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά το θέμα είναι ότι όλοι δεν ασχολούνται καθημερινά με προϊόντα τεχνολογίας και τι και πως είναι και δουλεύουν αυτά. Κάποτε ασχολούμουν πολύ. Εδώ και μερικά χρόνια τα ενδιαφέροντα μου είναι αλλού. Οπότε από τη στιγμή που για κάθε άνθρωπο, όχι μόνο εμένα, αλλά τον οποιοδήποτε, δεν γίνεται να ξέρει κάθε προϊόν της αγοράς, είτε μιλάμε για τεχνολογικά, είτε για ηλεκτρικά, είτε για αθλητικά, είτε για μηχανολογικά είτε ό,τι μπορείς να σκεφτείς από προϊόντα, ο κατασκευστής οφείλει να μιλάει τέτοια γλώσσα που να τον καταλαβαίνει ακόμα και ο Forrest Gump, ώστε ο νόμος ή ο ορισμός ή το οτιδήποτε να μη χωράει παρερμηνεία ή παρεξήγηση ή έστω και την ελάχιστη σκέψη από τη στιγμή που θα αφήσω χρήματα και θέλει ο πωλητής ή κατασκευαστής να με κερδίσει από την ξεκάθαρη ειλικρίνεια και διαφάνεια των ορών του. Σήμερα ειδικά τα προϊόντα τεχνολογίας τείνουν να τα αγοράζουν σχεδόν όλοι. Αν ήταν η γιαγιά μου ή η μάνα μου, θα έπρεπε να ξέρει τι είναι dark και τι bright και τι είναι καλά καλά το pixel? Δε νομίζω. Εκεί είναι που κερδίζει εμένα τον «άσχετο» η ΕΛ Τζι. Τέλος πάντων. Τώρα ίσως εγώ να γίνομαι νομικιστής, αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι και πως το εννοώ. απλή κατανοητή γλώσσα είναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 για αυτό είμαστε εδώ
Millennium Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 για αυτό είμαστε εδώ για να προτείνουμε dell. Fixed. 3
mitsikas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Για να επανέλθουμε ον τόπικ, για το προηγούμενο ερώτημα από το μήνυμα #12, έχει κάποιος απάντηση, έχοντας δοκιμάσει στην πράξη αυτό το πράγμα; Κοιτούσα στο ebay για "Ships to: Worldwide" και η τιμή είναι κάτω από $5 αντί για €33 που ζητάνε στην Ελλάδα. Οπότε νομίζω το θέμα κόστους παρακάμπτεται σχετικά εύκολα. Το θέμα που με ανησυχεί είναι αν με 2 adapters (Mini DisplayPort to DVI + DVI to HDMI) η ποιότητα της εικόνας πέσει πολύ σε σχέση με μια απ' ευθείας σύνδεση του υπολογιστή με την οθόνη με ένα μόνο καλώδιο που γίνεται υπό κανονικές συνθήκες. Σωστά ανησυχώ ή δεν παίζει τέτοιο θέμα;
ninos30 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Θα χρειαστείς ACTIVE converter για να παίξει και όχι Passive. Και πίστεψέ με και τα 33 που λες μπορεί να είναι λίγα Στις ψηφιακές συνδέσεις, οι πολλαπλοί adapters δεν προκαλούν απώλεια σήματος (με την προϋπόθεση ότι δουλεύουν σωστά)
mitsikas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Καλά από μια ερώτηση ξεκίνησα και στο τέλος θα έχω διαβάσει όλη τη Δομή... Πως ξεχωρίζω ότι κάποιοι είναι active ή passive; Δεν βλέπω κάτι τέτοιο στα specs. Endo με taxi βλέπω στο μηλοσκατάστημα ότι υπάρχει: Mini DisplayPort to VGA Adapter Moshi Mini DP to HDMI Adapter with Audio Support Εφόσον το ΕΛ Τζι έχει HDMI και D-Sub 15 pin εισόδους, γιατί να μην πάρω ας πούμε κάποιο από τα 2 παραπάνω και να τη συνδέσω κατευθείαν με mini mac και να πρέπει να πάρω 2 αντάπτορες; Υπάρχει κάτι ακόμα που δεν ξέρω και δεν καταλαβαίνω;
ninos30 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά τα λες τώρα. Αυτοί είναι active. Απλά εγώ είχα απαντήσει στο post του Thresh όπου έβαλε τους αντάπτορες και εκεί δεν είδα για HDMI. Γιαυτό σου είπα έναν έξτρα από DVI σε HDMI (να ξέρεις ηλεκτρικά αυτά τα δύο είναι πανομοιότυπα, το βύσμα αλλάζει μόνο. Ξέρεις αυτά τα DP converters είναι πολύ άτιμα πράγματα. Μπορεί ένας να παίζει με μια κάρτα γραφικών και να μην παίζει με άλλη ίδιας εταιρίας. Γενικώς καλύτερα να παίρνεις αυτά που σου προτείνει ο κατασκευαστής Το DSUB μην το προτιμήσεις φυσικά γιατί είναι αναλογικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα