noob Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Τελικα τζάμπα η χαρα! Πήρα τώρα και μου ειπαν ότι δεν έφτασαν τα κομμάτια! Και ας μου είχε έρθει mail επιβεβαιωσης παραγγελίας! Τελικά φάγαμε άκυρο. γκουχ γκουχ γκουχ... τελικά πήρε κανείς?
giannis00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Το άλλο της προσφοράς με τον i5 και τα 6gb ram δεν ειναι κλασεις ανώτερο; Και σαν προσφορά και σαν επιδόσεις...
spirosd2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Αυτό το κόλπο με το ίντερνετ shoping δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα, πως γίνεται να τρως άκυρο αφού βάζει το μαγαζί μια προσφορά δεν επικοινωνεί το σαιτ με την αποθήκη να ξέρει πόσα κομμάτια διαθέσιμα υπάρχουν?? και να γινόταν σε κανένα πλαίσιο η e-shop να το καταλάβω ότι κανένας υπαλληλάκος του γυάλισε η προσφορά και κράτησε κανένα κομμάτι για την πάρτη του και ας μην είχε ενημερώσει την αποθήκη. Είναι τελείως τραγικό αν το σκεφτείς σαν να πας π.χ. σε κατάστημα να πάρεις ένα λαπτοπ να σου πει ο υπάλληλος οκ πηγαίνετε ταμείο να πληρώσετε και σας το φέρνω, μέχρι να πας ταμείο να το ζητήσει και άλλος το ίδιο λαπτοπ να τον στείλει και αυτόν ταμείο και ένας από τους δύο να φάει άκυρο επειδή υπήρχε μόνο ένα κομμάτι. Ε ρε amazon που σας χρειάζεται.. 1
denthnpalevw Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 μου στειλαν μηνυμα οτι θα μου ρθει αυριο..... πρεπει να ειχαν ελαχιστα κομματια..... εκανα παραγγελια στις 6 και κατι το πρωι
Chrisl7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μήνυμα; συνηθως παίρνουν τηλ οπότε έχω αγοράσει! Sent from my iPhone using Insomnia
Konstantin77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 λοιπόν προτείνω μόνιμο μπαν στον Χριστόφορο διότι ότι ανεβάζει εξαντλείται άμεσα!! και δεν τα προλαβαινουμε... 3
xristoforos89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μήνυμα; συνηθως παίρνουν τηλ οπότε έχω αγοράσει! Sent from my iPhone using Insomnia εμενα μου στελνουν μειλ γιατι ολο και κατι θα τους ρωταω.. λοιπόν προτείνω μόνιμο μπαν στον Χριστόφορο διότι ότι ανεβάζει εξαντλείται άμεσα!! και δεν τα προλαβαινουμε... Την επομενη θα παραγγελνω μονο για την παρτη μου και θα ψαχνεστε μετα Το άλλο της προσφοράς με τον i5 και τα 6gb ram δεν ειναι κλασεις ανώτερο; Και σαν προσφορά και σαν επιδόσεις... Καποιοι ομως θελουν μεχρι 14 ιντσες για φορητοτητα
denthnpalevw Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω xristofore..... απο αυτο σου γραφω τωρα..... εξαιρετικα ποιοτικο και ομορφο αλλα υπερφορτωμενο με πολυ σαβουρα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα