Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια....ειμαι καινουριος στο φορουμ και κοιταζα τις αναβαθμισεις....σκεφτομαι να κανω και εγω αναβαθμιση αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρος προς το παρον αλλα σε λιγο καιρο σκεφτομαι να κανω....το pc θα το χρησιμοποιω κυριως για παιχνιδια αλλα επεισης θα τρεχω κανα photoshop , premiere, after effects αλλα και επεισης θα βλεπω ταινιες....αυτα που εχω μεχρι στιγμης ειναι :

Cpu: Intel Core 2 Duo E4300 1.80ghz

Gpu: Nvidia GeForce 9500GT

Ram : 2GB

Mobo: MS-7255

σκεφτομαι να τα πουλησω και οσο πιασουν επειδη ειναι πολυ παλια για αυτο...+ οτι θα βαλω κατι και εγω και τα χρηματα θα φτασουν μεχρι 400 ευρω...κουτι, δισκο ,οθονη εχω οποτε θελω τα υπολοιπα..οθονη δεν αλλαζω εχω μια 22" με αναλυση εως 1680x1050.....

εχω σκεφτει τις εξης επιλογες: απο την μερια της amd σκεφτομαι καποιον επεξεργαστη της σειρας fx 4300 ή 6200 ή 6300 με καρτα γραφικων hd 7770 για να μεινω μεσα στο budget και απο την μερια της intel σκεφτομαι κατι σε i5 3350P με καρτα γραφικων gtx 650 1gb gddr5.....πιστευω αυτες οι καρτες δεν ειναι και οι καλυτερες αλλα εμενα με βολευουν και οι 2 για αναλυσεις μεχρι 1680x1050 ή και λιγοτερο αναλογως και το παιχνιδι και ρυθμισεις medium to high ή ακομα και ultra αναλογως παλι το παιχνιδι......μου περασε απο το μυαλο και καποιος phenom x4 965 black edition αλλα δεν ξερω αν θα εχει αποδοση στα παιχνιδια τα συγχρονα επειδη ειναι παλιος...αξιζει ο phenom x4 965 black edition εναντι καποιας σειρας fx 4xxx ή 6xxx  ??? ποια ειναι η γνωμη σας ?? αν και το πιο πολυ βαρος το σηκωνει η καρτα γραφικων στα παιχνιδια νομιζω...ομως και παλι δεν ειμαι πολυ σιγουρος για αυτον τον επεξεργαστη...οχι οτι δεν ειναι καλος απλα επειδη ειναι παλιος...μπορειτε να βοηθησετε ?? ram θα βαλω 8 gb.....

Δημοσ.

αυτα που θα αλλαξεις βαλε πουλα τα ολα μαζι σετακι να τα δωσεις! αρα θα παρεις απο εκει καμια 70αρια ευρω +400 που δινεις και πας εδω!επισης οποτε μαζεψεις καποια χρηματα βαλε και εναν ssd  πανω ειναι κριμα....αυτα ειναι απο visionstudio...

nR7wkUC.png

Δημοσ.

evagelou ευχαριστω !! εγω κολλαω στον επεξεργαστη παντως που εβαλες...εννοω οτι δεν ξερω αν θα μου παιζει τα καινουρια παιχνιδια χωρις προβληματα ή κολληματα επειδη ειναι παλιος για αυτο.....αυτος ειναι καλυτερος απο καποιας σειρας fx 4xxx ή 6xxx που λεω να βαλω ?? 

Δημοσ.

Βάλε τον FX 8320 ή 6300 καλύτερα στη σύνθεση που έκανε ο evagelou.Θα σε καλύψουν καλύτερα ειδικά για τα προγράμματα που λες.Επίσης να βάλεις έναν ssd όταν μπορέσεις.

Δημοσ.

Βάλε τον FX 8320 ή 6300 καλύτερα στη σύνθεση που έκανε ο evagelou.Θα σε καλύψουν καλύτερα ειδικά για τα προγράμματα που λες.Επίσης να βάλεις έναν ssd όταν μπορέσεις.

να ρωτησω...ο fx 6300 τι διαφορα εχει απο τον 6200 ?? ειναι καλυτερος ή χειροτερος ??

Δημοσ.

δεν μου χωραγανε στο μπατζετ  ρε μιλε....αλλα αμα τα δινει το παλικαρι +100 στους 8320/6300

• Like 1
Δημοσ.

δεν μου χωραγανε στο μπατζετ  ρε μιλε....αλλα αμα τα δινει το παλικαρι +100 στους 8320/6300

οκ παιδια μαλλον θα μαζεψω λιγα χρηματα και θα παω σε 6300 πιστευω να ειναι πολυ καλη λυση για παιχνιδια και αυτα που ζηταω...

Δημοσ.

να ρωτησω...ο fx 6300 τι διαφορα εχει απο τον 6200 ?? ειναι καλυτερος ή χειροτερος ??

o 6200 ειναι bulldozer ενω ο 6300 ειναι η τελευταια σειρα επεξεργαστων της amd  η σειρα vishera...

o 6300 ειναι καλυτερος σαν αποδοση και σαν τιμη προς αποδοση ισως ο καλυτερος στην αγορα.....

οκ παιδια μαλλον θα μαζεψω λιγα χρηματα και θα παω σε 6300 πιστευω να ειναι πολυ καλη λυση για παιχνιδια και αυτα που ζηταω...

+οτι με μια ψυκτρα μπορεις να τον ανεβασεις με την μητρικη που σου εβαλα αρκετα :)  

επισης στην αναλυση που θα παιζεις ο 6300 ειναι ακριβως στα ιδια fps που ειναι ο 8320!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...