Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.
Εχω το παραπανω λαπτοπ το οποιο χτες την ωρα επαιζα εκλεισε και δεν ανοιγει.
Ο φορτιστης του μετρημενος με πολυμετρο δινει 19βολτ σταθερα αρα δεν ειναι εκει το θεμα.
Επισης δοκιμασα να το κανω reset με το κουμπακι που ανοιγει (το κρατας πατημενο για 30 δευτερα) αλλα παλι τιποτα.
Δοκιμασα να το ανοιξω και με την μπαταρια πανω και το καλωδιο , χωριστα και μαζι και τα δυο αλλα παλι τιποτα.
Επισης ενα λαμπακι μπλε που εχει πανω απο το κουμπι που ανοιγει που οταν εβαζα το καλωδιο ρευματος αναβε πλεον οταν εχω το καλωδιο δεν αναβει.
Οταν συνδεω το καλωδιο ακουγεται ενας περιεργος ηχος , μπορω να τον παρομοιασω με τον ηχο του ρολογιου το τικ τακ.
Γνωριζει καποιος κατι γι αυτο μηπως ή τι μπορει να φταιει?
Ο υπολογιστης δεν ειχε ανεβασει θερμοκρασια και επισης η ψυξη του εχει καθαριστει και δουλευε μια χαρα,
Εδω ειναι ενα βιντεακι με τον ηχο (δεν ειναι ο δικος μου υπολογιστης αλλα ειναι ακριβως ο ιδιος ηχος στο ιδιο μηχανημα καποιου αλλου.) 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BcTzNLUH5fg

Ευχαριστω

Δημοσ.

Γεια σας.

Εχω το παραπανω λαπτοπ το οποιο χτες την ωρα επαιζα εκλεισε και δεν ανοιγει.

Ο φορτιστης του μετρημενος με πολυμετρο δινει 19βολτ σταθερα αρα δεν ειναι εκει το θεμα.

Επισης δοκιμασα να το κανω reset με το κουμπακι που ανοιγει (το κρατας πατημενο για 30 δευτερα) αλλα παλι τιποτα.

Δοκιμασα να το ανοιξω και με την μπαταρια πανω και το καλωδιο , χωριστα και μαζι και τα δυο αλλα παλι τιποτα.

Επισης ενα λαμπακι μπλε που εχει πανω απο το κουμπι που ανοιγει που οταν εβαζα το καλωδιο ρευματος αναβε πλεον οταν εχω το καλωδιο δεν αναβει.

Οταν συνδεω το καλωδιο ακουγεται ενας περιεργος ηχος , μπορω να τον παρομοιασω με τον ηχο του ρολογιου το τικ τακ.

Γνωριζει καποιος κατι γι αυτο μηπως ή τι μπορει να φταιει?

Ο υπολογιστης δεν ειχε ανεβασει θερμοκρασια και επισης η ψυξη του εχει καθαριστει και δουλευε μια χαρα,

Εδω ειναι ενα βιντεακι με τον ηχο (δεν ειναι ο δικος μου υπολογιστης αλλα ειναι ακριβως ο ιδιος ηχος στο ιδιο μηχανημα καποιου αλλου.) 

Ευχαριστω

εχει εγγυηση ακομα;;

καποιος υλεκτρολυτικος πυκνωτης τα εχει φτυσει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...