Aricos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ok, σ'ευχαριστώ, για να δούμε, το έχω βάλει και τρέχει.. θα σε ενημερώσω
magdalhnh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Διάβασε και το προσωπικό μήνυμα που σου έστειλα, στο πάνω μέρος της σελίδας θα δεις δίπλα στο nickname σου έναν αριθμό. Πάτησε επάνω του και θα σε πάει στο pm. Φυσικά αν εκείνη είναι η λύση, θα ενημερώσω και το topic.
Aricos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά μετά από 3-4 επανεκκινήσεις και αφού έτρεξα το antivirous εχθές δεν λειτουργούσαν τα ποντίκια, σήμερα το πρωί ξαναπροσπαθώντας λειτουργούν κανονικά. Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι καθαρά από τα Vista γιατί παλαιότερα μου έχει το ξανακάνει αυτό μετά από ενημέρωση του λογισμικού. Μακάρι να μπορούσε να βρεθεί λύση αλλά από ψάξιμο που έκανα στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν κάποιες απαντήσεις για το θέμα αυτό. Αν ξανασυμβεί με βλέπω να το αναβαθμίζω σε windows 7. Θα δείξει στο μέλλον.
magdalhnh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να πετάξεις τα vista. Και εγώ με vista που πάλευα, μόνο προβλήματα είχα. Έβαλα τα win7 και βρήκα την υγειά μου.
lamogio123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 τα malwarebytes μην τρελαθουμε ειναι για spyware ioys den exei sxesei me usb alla me ious,o monodromos για να το δοκιμασεις ειναι να παρεις ενα hub με ρευμα να δωσεις ρευμα στα usb σου γιατι τα usb σου δεν υποστηριζουν usb 3.0 Που ενδεχομενος το Moyse/keyboard να υποστιριζει μονο usb 3.0 παρε ενα hub με ρευμα και εισαι κομπλε....(Μalwarebytes=Malware=spyware virus+bytes που ειναι hardware solution paketa ραμ.....=bites feauteres frequency eprom rom...=ram...ios mnimis dld spyware me liga logia)
magdalhnh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Το malwarebytes, ποτέ δεν είπα ότι έχει σχέση με τις θύρες usb. Είπα στον άνθρωπο να το τρέξει για παν ενδεχόμενο, αφού τα ποντίκια του αναγνωρίζονταν και δουλεύανε κανονικά πριν. Οπότε, δεν ισχύει και αυτό που λες, ότι δηλαδη το mouse του, υποστηρίζει μόνο usb3.0. Ασε που δεν υπάρχει υλικό, usb3.0 που δεν μπορεί να δουλέψει σε θύρες usb2.0. Δουλεύει, αλλά δεν πιάνει τις ταχύτητες του usb3.0.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα