Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. :ph34r: Εχω ενα ποντικι Trust GXT-32S.http://www.skroutz.gr/s/398891/Trust-GXT-32S.html

Το προβλημα μου ειναι οτι πολλες φορες εκει που δουλευει κανονικα,ξαφνικα κολλαει και το PC δεν το διαβαζει(σβηνει και το φωτακι).Eχω εγκαταστησει ολους τους drivers και παρόλα  αυτα εξακολουθεί να το κανει.Εχω δοκιμασει και σε USB 3.0 & σε USB 2.0. :fear:

Ποιο ειναι το προβλημα;

Δημοσ.

To δοκιμασες σε αλλο υπολογιστη  κανει τα ιδια ? Επισης δοκιμασε και την θυρα που το εχεις με μια αλλη συσκευη μπορει να μην ειναι θεμα ποντικιου

Δημοσ.

To δοκιμασες σε αλλο υπολογιστη  κανει τα ιδια ? Επισης δοκιμασε και την θυρα που το εχεις με μια αλλη συσκευη μπορει να μην ειναι θεμα ποντικιου

Ναι  το δοκιμασα και σε αλλο και παλι τα ιδια :whistle: .Οσο για το δευτερο δεν ισχυει γιατι οτι αλλο εχω βαλει δουλευει!

Δημοσ.

παντο για rma τοτε δεν ειναι θεμα software, Το ιδιο ειχα με πληκτρολογιο και ειχε θεμα το καλωδιο του

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Ξαφνικά το ασύρματο ποντίκι μου δεν ανταποκρίνεται στο Laptop με Windows Vista. Ανάβει για λίγο το λαμπάκι και σβήνει. Οι μπαταρίες επαναφορτιζόμενες στο full σαν καινούργιες. Δοκίμασα εναλλακτικά και ενσύρματο mouse και πάλι καμία ανταπόκριση. Τοποθέτησα και τα δύο mouse σε άλλο laptop με XP Home και λειτουργούν κανονικά και το ασύρματο και το ενσύρματο. Άρα το πρόβλημα πρέπει να είναι από τους Drivers. Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει, πως μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα μου?

Δημοσ.

Μάλλον, αν και έχω αλλάξει όλες τις θύρες, καμία δέν λειτουργεί, Ενώ το κινητό τηλ. που το συνδέω μέσω usb λειτουργεί κανονικά όπως και το printer.

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι σίγουρη, πως στα vista ακολουθείται η ίδια διαδρομή ( δουλεύω σε win7) δοκίμασε το εξής με το mouse συνδεμένο:

Έναρξη- δεξί κλικ στο Υπολογιστής- διαχείριση. Στο παράθυρο που θα ανοίξει, από την αριστερή στήλη, θα επιλέξεις το διαχείριση συσκευών. Στη συνέχεια: ποντίκια και συσκευές κατάδειξης. Δες αν σου εμφανίζει με ερωτηματικό το mouse.

edit: επειδή το διατύπωσα λάθος, διορθώνω. Δες αν σου εμφανίζει με κίτρινο ερωτηματικό άγνωστη συσκευή.

Δημοσ.

Δηλαδή σου δείχνει δυο συσκευές στα ποντίκια? Γιατί πρέπει να δείχνει και το touchpad του Laptop .

Λοιπόν, αν όντως βλέπεις το εξωτερικό σου ποντίκι, κάνε πάνω του δεξί κλικ και επίλεξε, κατάργηση εγκατάστασης συσκευής. Αφαίρεσε το από το Laptop και ξαναβάλτο για να σου επανεγκαταστήσουν τα windows τους drivers.

Πριν σου εμφανιστεί το πρόβλημα, μήπως εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα?

Δημοσ.

Το απεγκατέστησα και όπως μου είπες μου έκανε δυο επανεκκινήσεις αλλά πάλι δεν ανταποκρίνεται (το πρόγραμμα Synaptics PS/2 Port Pointing Device,δε, επανεγκαταστάθηκε), όχι δεν έκανα καμία εγκατάσταση προγράμματος. Το πρωί δούλευε κανονικά, το έκλεισα με αποσύνδεση και όταν το ξανά άνοιξα το μεσημέρι δεν λειτουργούσαν τα ποντίκια. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν λειτουργεί ούτε το ενσύρματο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...