giannaros_mes Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα θελω να στειλω για RMA μια corsair H100 που αγορασα προσφατα απο συνφορουμιτη μιας και εχει το γνωστο, ισως σε πολλους, προβλημα με τον θορυβο στην αντλεια. Εστειλα αιτημα στην corsair και το δεχθηκε. Θα ηθελα αν καποιος εχει εμπειρια να μου δωσει μερικες πληροφοριες για το κοστος και για το πως πρεπει να συσκευασω το κουτι για να το στειλω. Καποιος που ειχε στειλει με ΕΛΤΑ μου ειπε οτι του κοστισε 15 ευρω για να το στειλει Ολλανδια αλλα λιγο που κοιταξα στο site της ΕΛΤΑ βγαινει πανω απο 25ευρω. Ευχαριστω πολυ.
Bloodrage Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 17E μου στοιχησε η δικια μου και δεν εκανα καποια ιδιαιτερη συσκευασια , στο μαμα κουτι την εβαλα. Οσο για τα μεταφορικα μιλησα με την corsair για το αν θα μου τα επιστρεψουν η κατι τετοιο και δεν ελαβα απαντηση.
giannaros_mes Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Στο μαμα κουτι και μετα σε καποια σακουλα ή κατι τετοιο; Γιατι ζητουν πανω να αναγραφεται ο κωδικος του RMA διευθυνσεις κλπ. Για την τιμη μαλλον μια επισκεψη στα ΕΛΤΑ θα με πισει. Στο site τους παντως για μεταφορα αντικειμενου περιπου 2 κιλων μου βγαζει 27 ευρω.
spirosd2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εγώ που ήθελα να στείλω μια οθόνη πίσω Αμερική και είχε γύρω στο 1,5 κιλό με συσκευασία επειδή την χρέωναν όσο λες την έστειλα με απλό ταχυδρομείο με 10€ , απλά παίρνεις το ρίσκο.
giannaros_mes Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Οταν λες απλο ταχυδρομειο εννοεις σαν επιστολη;Γιατι απ'οτι βλεπω μονο η επιστολη 2 κιλων ειναι γυρω στα 15-18 ευρω. Αν κοιταξω για δεμα ανεβαινει πανω απο 25. http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/pricelist_epistol_2012.pdf http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/pricelist_de_es_ex.pdf
baskon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Απλο ταχυδρομειο, σημαινει επιστολη και οχι συστημενο ουτε τιποτα..Οπως λεει ανελαβε το ρισκο. Για μενα δεν αξιζει να παρεις τετοιο ρισκο για 3-4 ευρώ διαφορα.. Το απλό ταχυδρομείο έχει γύρω στα 12-13 ευρω για 2κιλο δεμα..
giannaros_mes Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Οκ παιδια ευχαριστω παρα πολυ. Απλα ειδα τις τιμες για δεματα και μου πεσαν λιγο τα μαλια... Θα το στειλω συστημενο και αναλογα τις μερες που θα μου πουν μπορει και express.
xrdim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ψιλο-off topic: Tην αντλια την ρυθμισες στα 1800rpm-2000rpm και ακομη εκανε θορυβο ;
giannaros_mes Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Η αντλια δουλευει στις 2020-2060 στροφες. Δεν εχω fan controler να τη ρυθμισω. Ειχα δει μια διαδεδομενη πατεντα με τον ανταπτορα που ριχνει την ταση για να μειωσει τις στροφες αλλα θα προτιμουσα να δουλευει οπως πρεπει out of the box και οχι με παρεμβασεις.
xrdim Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Η αντλια δουλευει στις 2020-2060 στροφες. Δεν εχω fan controler να τη ρυθμισω. Ειχα δει μια διαδεδομενη πατεντα με τον ανταπτορα που ριχνει την ταση για να μειωσει τις στροφες αλλα θα προτιμουσα να δουλευει οπως πρεπει out of the box και οχι με παρεμβασεις. Στη δικια μου παντος (h60) απο το bios το εβαλα περιπου στις 1800 και δεν ξαναεκανε θορυβο. (την αντλια την εβαλα σε βισμα για side fan και οχι cpu fan)
giannaros_mes Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Το προσπαθησα αλλα δεν μπορω να ρυθμισω απο καπου τις στροφες στο bios. Δοκιμασα επισης το speedfan αλλα παλι τιποτα. Υποθετο επειδη η αντλια συνδεεται με 3pin δεν εχω τη δυνατοτητα να το κανω μιας και συνεχεια δουλευει σε max ρυθμους.
xrdim Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Το προσπαθησα αλλα δεν μπορω να ρυθμισω απο καπου τις στροφες στο bios. Δοκιμασα επισης το speedfan αλλα παλι τιποτα. Υποθετο επειδη η αντλια συνδεεται με 3pin δεν εχω τη δυνατοτητα να το κανω μιας και συνεχεια δουλευει σε max ρυθμους. Kαι εμενα με 3pin ειναι απλα στο side-fan εχω περισσοτερα settings. Δες αν εχεις setting για την ταχυτητα του ανεμιστηρα με κλιμακα απο 1 εως 9 αντι για στροφες. Επισης, αντι για speedfan δοκιμασε με το επισημο software πχ asus fan xpert
giannaros_mes Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Στο bios δεν βρισκω κατι. Στο fan xpert μετα το calibration σε ολες τις θερμοκρασιες δειχνει τα ιδια ποσοστα,δηλαδη παντα η αντλεια θα δουλευει λιγο παραπανω απο τις 2000 στροφες. Το προβλημα απ'οσο ειχα δει στο google και απ'οτι βλεπω και στο pc μου ειναι οτι το psu αντι να δινει ακριβως 12V ή λιγο παρακατω δινει για την ακριβεια 12,192V με αποτελεσμα να δουλευει λιγο παραπανω σε στροφες η αντλια και να κανει τον αρκετα εκνευριστικο αυτο θορυβο.
Psolek Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου ειχα το ιδιο θεματακι με την Η60 οταν αγορασα καινουριο τροφοδοτικο(Corsair CX600). Εδινε παραπανω ρευμα στην αντλια και εκανε αυτο τον θορυβο! Να σημειωσω οτι την αντλια ουτε εγω την εχω συνδεδεμενη στην mobo αλλα πανω σε μολεξ με ανταπτορα! Αφου μου εσπασε τα νευρα 2 μερες βρηκα λυση ως εξης! Ειχα απο το παλιο τροφοδοτικο (λόγο ελειψης μολεξ) ενα καλωδιο που επερνε ενα μολεξ και εβγαζε δυο! Συνδεσα λοιπον εκει την αντλια και ολα ειναι κομπλε... Υ.Γ Μου ειχε δεχτει και εμενα η Corsair να την στειλω για RMA αλλα δν ξερω κατα ποσο αξιζει τον κοπο...
giannaros_mes Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εβαλα και εγω ενα ανταπτορακι που βρηκα αλλα δεν καταφερα τιποτα. Τελικα την αοσυνδεσ,την πακεταρα και το πρωι την παω στο ταχυδρομειο. Μια τελευταια ερωτηση για οσους γνωριζουν. Στην οδο επιστροφης εβαλα του σπιτιου μου, μηπως χρειαζεται να βαλω του ταχυδρομειου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα