Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα thomson(αυτο της fothnet)και ειναι ρυθμισμενο να μπαινει κανονικα στο ιντερνετ μεσω ppoe κτλ.Αυτο ειναι συνδεμενο στην εισοδο τηλεφωνου στο σαλονι.Αλλα επειδει απο κει δεν πιανω τοσο καλο σημα,εχω ενα αλλο ρουτερ(αυτο της wind zte)και στις ρυθμισεις εχω βαλει bridge και το εχω συνδεσει σε αλλη τηλεφωνικη θυρα..Αλλα δεν μπορω να μπω απο το δευτερο ρουτερ.τι πρεπει να κανω?να σημειωσω οτι μπαινω ασυρματα και στις δυο περιπτωσεις.

Δημοσ.

Καταρχην, δεν συνδεεις 2 ρουτερ πανω στην ιδια τηλεφωνικη γραμμη. Ακομα και να μην εχεις τα στοιχεια σου στο ενα απο τα 2, ακομα και να το εχεις το ενα απλα πανω στη γραμμη και σβηστο, εχεις τοσο μεγαλες απωλειες στη γραμμη που δεν το κανεις.

Δευτερον, αν θες να τα συνδεσεις μεταξυ τους, δεν γινεται ασυρματα, μονο με καλωδιο δικτυου. Μετα η διαδικασια ειναι γνωστη: κλεινεις το dhcp σε ενα απο τα 2 και φροντιζεις να εχουν διαφορετικες ip.

Δημοσ.

Καταρχην, δεν συνδεεις 2 ρουτερ πανω στην ιδια τηλεφωνικη γραμμη. Ακομα και να μην εχεις τα στοιχεια σου στο ενα απο τα 2, ακομα και να το εχεις το ενα απλα πανω στη γραμμη και σβηστο, εχεις τοσο μεγαλες απωλειες στη γραμμη που δεν το κανεις.

Δευτερον, αν θες να τα συνδεσεις μεταξυ τους, δεν γινεται ασυρματα, μονο με καλωδιο δικτυου. Μετα η διαδικασια ειναι γνωστη: κλεινεις το dhcp σε ενα απο τα 2 και φροντιζεις να εχουν διαφορετικες ip.

οκ ευχαριστω

Δημοσ.

για να συνδεθουν ασυρματα υπαρχουν 2τροποι λιγο γενικοτερα.ο ενας ειναι το zte να υποστηριζει Repeater mode που δεν παιζει.ο δευτερος τροπος ειναι να υποστηριζουν καιτα 2 wds.αλλα ακομα και αν υποστηριζουν κατα 99 τις 100 δεν θα παιξει για διαφορους λογους ασυμβατοτητας μεταξυ τους οπως και οτι το wds στο thomson παιζει μονο με Wep.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...