Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το παλικάρι ειχε μια και εξω τα χρήματα,σε αυτο το εύρος τιμής ιδανική λύση θα ηταν μια VTX3D 7870 Black edition,η οποία βλέπει στα ισα ακόμα και o/c εκδόσεις της 7950.Κρίμα που η συγκεκριμένη έκδοση παίζει μονο εξωτερικό, αλλιώς θα γινόταν αναρπαστη@250 ευρώ.

Δημοσ.

Για την μεταχειρισμενη 5850 τα 100 ευρω ειναι πολλα, ειδικα αν δεν εχει τουλαχιστο 6 μηνες εγγυηση.

ελα ντε κι εγω σκαλωσα λιγο μολις το ειδα

με 100 ευρω εβρισκες πριν λιγο καιρο (ακομα βρισκεις δηλαδη) 6870 με εγγυση κιολας και σε λιγο θα βρισκεις και 6950 σαν αυτη που εχω 

για τη 5850 πρεπει να περιμενεις αρκετα πιο κατω 

στο θεμα μας, ας περιμενει ο ts τις 8αρες να δουμε τι θα γινει 

Δημοσ.

Αν το παλικάρι ειχε μια και εξω τα χρήματα,σε αυτο το εύρος τιμής ιδανική λύση θα ηταν μια VTX3D 7870 Black edition,η οποία βλέπει στα ισα ακόμα και o/c εκδόσεις της 7950.Κρίμα που η συγκεκριμένη έκδοση παίζει μονο εξωτερικό, αλλιώς θα γινόταν αναρπαστη@250 ευρώ.

Η Black είναι Tahiti LE γιαυτό  ;)

Δημοσ.

Η Black είναι Tahiti LE γιαυτό  ;)

Το ξέρω! Σε αρκετές περιπτώσεις (και δεν μιλάμε μετρημενες στα δάχτυλα) περνάει οριακά την Gigabyte 7950 Windforce που εν τέλη πήρα. Η μόνη περίπτωση που η Giga θα βγει μπροστά, ειναι οταν τα 2gb της VTX3D αποδειχτουν "λιγα".Και παλι ομως,μιλάμε για 60 ευρώ διάφορα.

Oh well,τουλάχιστον δεν ακούγεται κιχ και παίζει @27C idle-50C load...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...