katerinakipat Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 γεια σαςσήμερα έβγαλε ενα πρόβλημα το λαπτοπ στα καλα καθούμενα κολλαει τον κλεινω και όταν πάω να το ανοίξω εμφανίζει κατι παρόμοιο με αυτο τον κλείνω ξανα το ανοιγω μια μαυρη οθόνη και παλι τα ιδια παει να μου ανοιξουν τα windows αλλα τιποτα ανοιγω με ασφαλη χρηση και δεν εμφανιζει κανενα προβλημα μονο λιγο κολλαει τι φταίει η κάρτα γραφικών είναι στα τελευταια της ? ευχαριστωωωη βοήθεια σας πολύτιμη
John-lamia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 3 βασικές ερωτήσεις. έκανες αναβάθμιση σε οδηγούς τώρα τελευταία ? την κάρτα γραφικών την είχες κάνει oc ? βάση για το ΛΑΠΤΟΠ ΈΧΕΙΣ ? η έπαιζες παιχνίδια στο κρεβάτι με το λαπτοπ επανω στισ κουβέρτες?
katerinakipat Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 ειχα περάσει απο Vista σε win 7 πριν κανενα 3μηνο και οτι οδηγους χρειάζεται τους κατεβασε αν εννοεις αυτό οχι και τελος δεν εχω βαση αλλα δεν το πολυ χρησιμοποιω στο κρεβατι και αν το κανω βαζω κατι ετσι ωστε να μην εχεις επαφη με τ κουβερτα.!
John-lamia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Περισσότερο για κάρτα μου γραφικών παρά για οδηγούς. το έχεις καθαρίσει πότε το σύστημα ψύξης που έχει ?
katerinakipat Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 δεν εχω επιχειρήσει ποτέ στα 3 μιση χρόνια κατοχής του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα