Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω την Samsung P2370HD (monitor-tv) και τον τελευταίο καιρό μου μπαίνουν ιδέες για αλλαγή σε μία μεγαλύτερη.

Τι λέτε να πάω σε μια LG 27''.Έχει διαφορά το monitor-tv από το απλό monitor;

Ποιό πολύ βλέπω ταινίες και λίγο παιχνίδι χωρίς να έχω απαιτήσεις.

Με αυτά που διάβασα μήπως είναι καλύτερα να πάρω ένα 24αρι καλό;Dell πχ;Δεν είναι όμως και tv μαζί που με ενδιαφέρει κ λίγο.

Απόσταση γραφείου και κρεβάτι στα 250 εκατοστά για τις ταινίες.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είσαι λοιπόν στα 2 μέτρα περίπου απ' την οθόνη και βλέπεις ταινίες σε 23άρα. 

Η τηλεόρασή μου είναι 32άρα και κάθομαι στα 2.5 μέτρα και είμαι στο τσακ για βέλτιστη (απολαυστική) θέαση.

Αν διαθέτεις τα χρήματα (δεν αναφέρεις budget), προτείνω την παρακάτω εξαιρετική επιλογή για να έχεις όλα όσα αναφέρεις:

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/LG-M2755D-PZ-LED-TV-Monitor-27-M2755D-PZ.htm

Δημοσ.

Ναι το ξαναμέτρησα και είναι 2.50μ.Το μόνο που με απασχολεί που δεν ήξερα είναι κάτι που έλεγε ένας του φόρουμ ότι οι 27αρες είναι καλό να είναι 2560 ανάληση και όχι 1920.

Αν είναι έτσι αξίζει η αλαγή για μόνο μία ιντσα και την Dell;

Δημοσ.

Ναι το ξαναμέτρησα και είναι 2.50μ.Το μόνο που με απασχολεί που δεν ήξερα είναι κάτι που έλεγε ένας του φόρουμ ότι οι 27αρες είναι καλό να είναι 2560 ανάληση και όχι 1920.

Δεν το συμμερίζομαι καθόλου, ειδικά στη περίπτωσή σου που βλέπεις περισσότερο ταινίες παρά παίζεις παιχνίδια και δεν έχεις τέτοιες απαιτήσεις, όπως τουλάχιστον μας ανέφερες στο αρχικό post.

Η 32'' τηλεόρασή μου δηλαδή που έχει ανάλυση 1080p, με το άνω σκεπτικό δεν κάνει επίσης! Ε μη τρελαινόμεθα αδίκως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον έχεις δίκιο.Ποιό πολύ με ενδιαφέρει να έχω σωστά χρώματα και καλό μαύρο.Αλλά μια στο τόσο θα βάλω κανα παιχνιδάκι να δω πώς είναι.

Την 1200 κάθετη ανάληση να την κοιτάω;Είναι συμαντική;Θέλω και HDMI για κονσόλα.

Σκέφτομαι για αυτές

1.LG M2752D IPS

2.Samsung T27B300.

3.Philips E Line 273E3LSB (HDMI δεν ξέρω αν έχει)

4.Philips P Line 241P4QPYES 24'' AMVA

5.Dell U2412M (όχι και τόσο μετά από αυτά που είδα)

Βλέπω οι Samsung και Philips δεν έχουν IPS.Μήπως τελικά είναι καλύτερα στο σωστό μαύρο;Είδα σε άλλο topic εδώ ότι στα IPS φαίνεται πολύ ο φωτισμός.

(Κοιτάω μέχρι 270ευρώ το πολύ και είμαι και λίγο οικολόγος.Θα δώ και πόσο καίει)

Επεξ/σία από manelys
Δημοσ.

Από αυτές που παρέθεσες, μόνο η 1η συγκεντρώνει όλα όσα θες, ανάλογα με ότι έχεις γράψει ως τώρα. 

Οι Philips δεν έχουν HDMI. Έχουν όμως DisplayPort και αν έχει και η gpu σου, τότε ΟΚ.

Δημοσ.

Την ati 5770 έχω με Dvi λογικά.Γιατί το λες;Οι καινούργιες κάρτες έχουν μόνο HDMI;

Και με μια πολύ καλύτερη σε χρώματα 24΄΄ θα συμβιβαζόμουν.

Η Samsung αποκλείεται;

Ευχαριστώ giokou1

Δημοσ.

Το DVI μεταφέρει μόνο ψηφιακή εικόνα.

Το HDMI μεταφέρει ψηφιακή εικόνα και ψηφιακό ήχο. 

Το DisplayPort μεταφέρει ψηφιακή εικόνα και ψηφιακό ήχο και είναι νεότερο του HDMI.

Σταθμίζεις τις ανάγκες σου, βλέπεις τι υποδοχές έχει η gpu σου και κινείσαι αναλόγως! ;)

Η 5770 τα έχει όλα! :)

Δημοσ.

Πήγα τις είδα σήμερα.Καλό μέγεθος το 27",αν και ίσως λίγο μεγάλο για γραφείο.

Μήπως να πάρω και 3D;

Είδα και μια προσφορά στο Πλαίσιο μια Sony 24 ΗD μαζί με δύο γυαλιά και 2 παιχνίδια (Killingzone 3,Grand Tourismo 5) για το PS3 στα 310ε.Να έβγαινε και σε 27 καλά θα ήταν.Τι λέτε συμφαίρει η προσφορά;Κάπου διάβασα για 240 Ηz refresh rate!

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-accessories/Sony-3D-Monitor-Glasses-Games-PS719200833.htm

http://www.e-sakelaris.gr/playstation/ps3axesouar/sonymonitorcechsed1

στο 2ο στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Λογικά θα μπορώ να βλέπω και 3D ταινίες από τον υπολογιστή.Αλλά δεν θα έχω 27''...δεν ξέρω.Από την άλλη αν είναι 240Hz δεν είναι καλύτερα;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχει tv tuner πάντως για να το χρησιμοποιείς σαν τηλεόραση...

δεν γνωρίζω τι panel φοράει οπότε δεν μπορώ να την προτείνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...