naruto14 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Να ΜΗΝ ειναι μυστηριου ειπε το παιδι. Δικες μου προτασεις: - Vanquish - God of war 3 - Uncharted 2 λάθος μου τότε. Δεν είδα καλά.
sledgedrumer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Metal Gear Solid 4 Απιστευτη ατμοσφαιρα και stealth αισθηση, gameplay που δεν το βαριεσαι με τπτ και σεναριο καθηλωτικο Red Dead Redemption Απαραμιλλη far west ατμοσφαιρα, πολυ πλουσιο gameplay Eternal Sonata rpg με εφανταστο σεναριο καλογραμμενο κ με βαση τη ζωη του συνθετη choppin Dragon Origins Θα σε κρατησει το λιγοτερο κανα 40ωρο εχει πολυ εθιστικο gameplay Tekken 6 Ειδικα αν εχεις συνηθηισει να παιζεις online και σου αρεσει η προκληση το συνιστω ανεπιφυλακτα, εγω προσωπικα το παιζω σχεδον 3 χρονια χωρις να το χω βαρεθει Skate 2/3 Αν εισαι οπαδος του αθληματος ειναι οτι πιο ρεαλιστικο και αληθινο υπαρχει αξιζει να το δεις (ξερω δεν ειναι δρασης αλλα θα σε κρατησει για αρκετο καιρο) Silent Hill Downpour ανατριχιαστικο, αρρωστημενο, σκοτεινο και μακαβριο! Αξιζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα