jimisvog Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εχοντας καποιο ελευθερο χρονο θελω να δανειστω ενα παιχνιδι για το ps3 που θα με κρατησει λιγο και να μην το βαρεθω κατευθειαν.. Εχει κανεις καμια προταση καλη? Δεν εχω παιξει κανενα παιχνιδι περα απο προ... Με ενδιαφερουν τιτλοι απο ολα τα είδη.. Αλλα θα προτιμουσα να εχει δραση και να μην ειναι μυστηριου (εννοωντας αυτα που εισαι σε ενα δωματιο και ψαχνεις μονο για στοιχεια) Ευχαριστω..
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Heavy Rain με χίλια φίλε. i support this post
mtzs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Red Dead Redemption Αλλιως αν θες exclusive Uncharted
jimisvog Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Τωρα θυμηθηκα και το god of war... Ειχα τερματισει το 2 και ειχα καει ασχημα.. Θα παρω το 3 και βλεπουμε.. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις..
Vole Maulder Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Παιχνίδια να σε κρατήσουν και σε θέμα ωρών είναι και τα Fallout. Θα σου έλεγα κ Skyrim, αλλά δεν ξέρω αν έχουν διορθωθεί τα προβλήματά του στο PS3. Να παίξεις και το Journey.
kjtzemis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσες να κανεις ειναι το Heavt Rain οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω. Το παιχνιδι οχι απλα θα σε κραταει αλλα δεν θα σαφηνει να το κλεισεις, και αν το τελειωσεις ανετα πας και για 2ο τερματισμο μιας και εχει συνολο 19 endings . Εχεις τον απολυτο ελεγχο των χαρακτηρων σου, περνεις αποφασεις που ισως σου βγουν σε καλο ίσως και οχι και για το τελος του παιχνιδιου θα ευθυνεσε εσυ ο ιδιος μεσα απο τις αποφασεις που πηρες. Εμπιστευσου με Υ.Κ.κλασσικος Vole..με το journey . 1
jimisvog Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Ωραια.. Κατι τετοιο ηθελα και εγω.. Δεν μ αρεσουν αυτα που ειναι στανταρ το τελος και γινονται συγκεκριμενα πραγματα.. Θα το δω αυριο αυτο που λες..
kjtzemis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Ωραια.. Κατι τετοιο ηθελα και εγω.. Δεν μ αρεσουν αυτα που ειναι στανταρ το τελος και γινονται συγκεκριμενα πραγματα.. Θα το δω αυριο αυτο που λες.. Δες το και πες μας τις εντυπωσεις σου. Τετοιες παιχνιδαρες αλλες κονσολες ουτε καν τις εχουνε φανταστει...(εδω εψαχνα να βρω να βαλω ενα smiley που σφυριζει αδιαφορα αλλα δεν το βρισκω )
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Το action που ακριβώς το είδατε στο heavy rain.. ένας θεός το ξέρει.
Mystrider Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) To Heavy Rain ειναι παιχνιδάρα αλλα είναι ακριβώς αυτο που ΔΕΝ ψάχνεις, δλδ περισσότερο σε adventure/action, για μένα παίξε Silent Hill, Uncharted, Fallout, Skyrim! Και φυσικά Metal Gear Solid!!! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2013 από Mystrider
Socratis_g Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Uncharted (το 2 είναι το καλύτερο) heavy rain, είναι μοναδικό, αλλά σε φάση ταινίας. δες και βιντεάκια στο youtube τι σου αρέσει περισότερο.
naruto14 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μυστηρίου παιχνίδι είπε θέλει για αυτό προτείναμε κ το Heavy Rain. Αν θέλει action ένα παιχνίδι που θα τον κρατήσει είναι το Far Cry 3.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μυστηρίου παιχνίδι είπε θέλει για αυτό προτείναμε κ το Heavy Rain. Αν θέλει action ένα παιχνίδι που θα τον κρατήσει είναι το Far Cry 3. Να ΜΗΝ ειναι μυστηριου ειπε το παιδι. Δικες μου προτασεις: - Vanquish - God of war 3 - Uncharted 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα