Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχοντας καποιο ελευθερο χρονο θελω να δανειστω ενα παιχνιδι για το ps3 που θα με κρατησει λιγο και να μην το βαρεθω κατευθειαν.. Εχει κανεις καμια προταση καλη? Δεν εχω παιξει κανενα παιχνιδι περα απο προ... Με ενδιαφερουν τιτλοι απο ολα τα είδη.. Αλλα θα προτιμουσα να εχει δραση και να μην ειναι μυστηριου (εννοωντας αυτα που εισαι σε ενα δωματιο και ψαχνεις μονο για στοιχεια) Ευχαριστω..

Δημοσ.

Τωρα θυμηθηκα και το god of war... Ειχα τερματισει το 2 και ειχα καει ασχημα.. Θα παρω το 3 και βλεπουμε.. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.. ;)

Δημοσ.

Παιχνίδια να σε κρατήσουν και σε θέμα ωρών είναι και τα Fallout. Θα σου έλεγα κ Skyrim, αλλά δεν ξέρω αν έχουν διορθωθεί τα προβλήματά του στο PS3. 

Να παίξεις και το Journey.

Δημοσ.

Η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσες να κανεις ειναι το Heavt Rain οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω.

Το παιχνιδι οχι απλα θα σε κραταει αλλα δεν θα σαφηνει να το κλεισεις, και αν το τελειωσεις ανετα πας και για 2ο τερματισμο μιας και εχει συνολο 19 endings ;).

Εχεις τον απολυτο ελεγχο των χαρακτηρων σου, περνεις αποφασεις που ισως σου βγουν σε καλο ίσως και οχι και για το τελος του παιχνιδιου θα ευθυνεσε εσυ ο ιδιος μεσα απο τις αποφασεις που πηρες. 

Εμπιστευσου με ;)

Υ.Κ.κλασσικος Vole..με το journey :P.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια.. Κατι τετοιο ηθελα και εγω.. Δεν μ αρεσουν αυτα που ειναι στανταρ το τελος και γινονται συγκεκριμενα πραγματα.. Θα το δω αυριο αυτο που λες.. :)

Δημοσ.

Ωραια.. Κατι τετοιο ηθελα και εγω.. Δεν μ αρεσουν αυτα που ειναι στανταρ το τελος και γινονται συγκεκριμενα πραγματα.. Θα το δω αυριο αυτο που λες.. :)

Δες το και πες μας τις εντυπωσεις σου.

Τετοιες παιχνιδαρες αλλες κονσολες ουτε καν τις εχουνε φανταστει...(εδω εψαχνα να βρω να βαλω ενα smiley που σφυριζει αδιαφορα αλλα δεν το βρισκω  ^_^ )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Heavy Rain ειναι παιχνιδάρα αλλα είναι ακριβώς αυτο που ΔΕΝ ψάχνεις, δλδ περισσότερο σε adventure/action,

για μένα παίξε Silent Hill, Uncharted, Fallout, Skyrim!

Και φυσικά Metal Gear Solid!!!

Επεξ/σία από Mystrider
Δημοσ.

Uncharted (το 2 είναι το καλύτερο)

heavy rain, είναι μοναδικό, αλλά σε φάση ταινίας.

δες και βιντεάκια στο youtube τι σου αρέσει περισότερο.

Δημοσ.

Μυστηρίου παιχνίδι είπε θέλει για αυτό προτείναμε κ το Heavy Rain. Αν θέλει action ένα παιχνίδι που θα τον κρατήσει είναι το Far Cry 3.

Δημοσ.

Μυστηρίου παιχνίδι είπε θέλει για αυτό προτείναμε κ το Heavy Rain. Αν θέλει action ένα παιχνίδι που θα τον κρατήσει είναι το Far Cry 3.

Να ΜΗΝ ειναι μυστηριου ειπε το παιδι.

Δικες μου προτασεις:

- Vanquish

- God of war 3

- Uncharted 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...