Lanike71 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 το σαχ να παίξει βασιλιά στο η6. Τοτε μαλλον πιονι ζ4 αν λεμε για 3 μερες η κίνηση είμαι κ εγω μέσα. Η/Υ και chess engine θα χρησιμοποιούμε? Αν χρησιμοποιήσεις engine, δε χρειάζονται 3 ημέρες η κίνηση...
jemadux Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 μεσα και εγω αλλα δοκιμαστε το lichess.org αντι του chess.com
bluesattack Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Για αυτο , με τον κινδυνο των chess engine δηλαδη , προτεινω 30 λεπτα live παιχνιδια 30 λεπτα παιχνιδια , ολοι με ολους (χωρις ομιλους δηλαδη)
jemadux Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 οταν λες 30 λεπτα εννοεις ο καθένας;; η 15 λεπτα ο καθενας; και στο 15λεπτο βαζεις engine
barca10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλά αμα αρχισαμε κουβεντα για chess engines... Το προηγουμενο τουρνουα πηγε σχετικα καλα. Μονο ενα ban ειχαμε για αλλο λογο νομιζω.
3c0r1z Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 http://www.chess.com/tournament/2-insomniacs-chess-tournament Εν συντομία: Αν θα είναι με ομίλους και με πόσους θα εξαρτηθεί απο των αριθμό των συμμετοχών. Turn based μπορω να συμμετεχω και εγω. Ευχαριστω 3c0r1z για τηην πρωτοβουλια. Στείλε μου το όνομα χρήστη στο chess.com για να μπορώ να στείλω πρόσκληση. Μέσα και εγώ!!!Πιστεύω πως τα live games είναι το πιο σωστό!!! Τι όνομα χρήστη έχεις στο chess.com. Στείλε μου μήνυμα για να μπορώ να στείλω πρόσκληση. αν λεμε για 3 μερες η κίνηση είμαι κ εγω μέσα. Η/Υ και chess engine θα χρησιμοποιούμε? Τι όνομα χρήστη έχεις στο chess.com; μεσα και εγω αλλα δοκιμαστε το lichess.org αντι του chess.com Άλλαξε τις ρυθμίσεις σου στο chess.com γιατί δεν μπορώ να σου στείλω πρόσκληση έτσι όπως είναι τώρα. Επίσης υπάρχει και αυτό το group: http://www.chess.com/groups/home/insomniacs-chess-group Αν θέλετε στείλτε μια αίτηση. Είναι πιο εύκολα για εμένα να στέλνω μαζικές προσκλήσεις στα μέλη του παρά ξεχωριστά στον καθένα. Αυτα προς το παρόν. 1
3c0r1z Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Προς το παρον για το τουρνουά οι συμμετοχές είναι οι εξής: 3c0r1z benign barca10 noa113 lanike71 jemadux anubis13 tr3quart1sta Έχει σταλεί πρόσκληση και στους bluesattack pe21 Σε alan2 έχω στήλει pm αλλα δεν έχει απαντήσει. Λογικά θα είναι δυο όμιλη εκτός και αν μαζευτούμε 12 άτομα και γίνουν 3. Εκτός και αν θέλετε να το κάνουμε σε στυλ κυπελλου με knock-out. Θα περιμένω καμιά βδομάδα μήπως και ενδιαφερθεί κάποιος άλλος. Εκτός απρόοπτου Πρωτομαγιά ξεκινούν οι αγώνες
bluesattack Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Εγω εξακολουθω να προτεινω μικρο χρονο διαρκειας και να παιξουν ολοι με ολους.Για το δευτερο ποιος συμφωνει ? Να σηκωσει το χερι
vsl Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέσα και εγώ. Δυστυχώς απέχω πολύ καιρό -αν και το προτιμώ από τα τυχερά παιχνίδια των χαρτιών και τάβλι- και είναι μια ευκαιρία να ξαναπαίξω. Άνοιξα λογαριασμό για πάρτη σας Θα προτιμούσα 1-2 μέρες κάθε κίνηση, αλλά θα το παλέψω και για live.
3c0r1z Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέσα και εγώ. Δυστυχώς απέχω πολύ καιρό -αν και το προτιμώ από τα τυχερά παιχνίδια των χαρτιών και τάβλι- και είναι μια ευκαιρία να ξαναπαίξω. Άνοιξα λογαριασμό για πάρτη σας Θα προτιμούσα 1-2 μέρες κάθε κίνηση, αλλά θα το παλέψω και για live. Σου έστειλα πρόσκληση. Θα είναι 3 μέρες η κίνηση. 1
MaXmaD Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Παιδια χαρηκα για την προσκληση, αλλα λογω υποχρεωσεων δεν μπορω να συμμετασχω.. καλη επιτυχια!
jemadux Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 στις 11 μαη θα ειμαι εκτος ελλαδος... και δεν θα εχω πισι
3c0r1z Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 στις 11 μαη θα ειμαι εκτος ελλαδος... και δεν θα εχω πισι Για κάθε κίνηση θα έχεις τρεις μέρες στην διάθεση σου. Οπότε φαντάζομαι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
Lanike71 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 στις 11 μαη θα ειμαι εκτος ελλαδος... και δεν θα εχω πισι Έχεις android; http://www.chess.com/play/android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα