tr3quart1sta Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 εγω παιζω 5λεπτα! εχω κανα 1000αρι παιχνιδια στο Chess.com (εξαιρετικο site!) και στη βαθμολογια ανεβοκατεβαινω συνεχεια αναμεσα στους 1000-1100... http://www.chess.com/members/view/anelka39#games
Praetorianos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 εγω παιζω 5λεπτα! εχω κανα 1000αρι παιχνιδια στο Chess.com (εξαιρετικο site!) και στη βαθμολογια ανεβοκατεβαινω συνεχεια αναμεσα στους 1000-1100... http://www.chess.com/members/view/anelka39#games Ρε τελευταίο ματς με andriopoulo, κίνηση 14, γιατί δεν έφαγες πύργο, σαχ, και μετά (στη χειρότερη) να αλλάξεις βασίλισσες, αντί να αλλάξεις με τη μία, χωρίς κέρδος? Τελικά ο άλλος έχασε από χρόνο? 1
Anubis13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Εδω ειμαι και εγω, αν και πλεον παιζω μια-δυο παρτιδες το χρονο.
ennoeitai Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ρε τελευταίο ματς με andriopoulo, κίνηση 14, γιατί δεν έφαγες πύργο, σαχ, και μετά (στη χειρότερη) να αλλάξεις βασίλισσες, αντί να αλλάξεις με τη μία, χωρίς κέρδος? Τελικά ο άλλος έχασε από χρόνο? Ελα πραιτοριανε τι λεει; Ρε αυτο που λες αν το εκανε, για ποιο λογο να ανταλασσαν βασιλισσες μετα; Θα ηταν σαχ, θα κατεβαζε ο αντριοπουλος τη βασιλισσα για να προστατεψει το βασιλια (η αλλιως αναγαστικα Ρζ7) και μετα ο δικος μας, θα εκανε τη δικη του βασιλισσα οτι ηθελε. Μπορουσε να φαει το πιονι στη στηλη α, η να τη γυρισει πισω στην κυρια διαγωνιο. Να τανε μονο αυτο :P
Praetorianos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γι' αυτό έγραψα "στη χειρότερη" ωρέ, υπήρχαν πολλές εναλλακτικές, πολύ καλύτερες από το να αλλάξει Βασίλισσες, ειδικά από την στιγμή που έχει ελευθερία να ανοίξει τους ίππους στο κέντρο, και ουσιαστικά να διπλώσει πύργους μετά. Από την άλλη, στα δικά μου πεντάλεπτα ματς πιο πολύ ώρα κοίταζα το ρολόι, παρά έπαιζα ορθολογικά. Κάναμε ανάλυση μετά κι έβλεπα την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του προπονητή ^^ Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2013 από Praetorianos
ennoeitai Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ε ναι εννοείται, για μας που το βλέπουμε τώρα δεν έχει καμία σχέση. Εγώ είμαι άσχετος έτσι κι αλλιώς. 5άλεπτο δεν έχω παίξει ποτέ.
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 επειδη στα 5λεπτα εχεις 1-2 δευτερα να αποφασισεις και δεν το ειδα εκεινη τη στιγμη..
Adon1s Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ανάθεμά σας , με βάλατε στο τρυπάκι και ξεκίνησα να παίζω vs computer , στο begginer Βέβαια , μιας και απο το Δημοτικό εχω να "πιάσω" το σκάκι
Praetorianos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ένας ενδιαφέρον αγώνας μεταξύ GM που δεν ξεκινάει με το ολοκλάσσικο e4, e5, λευκός ίππος απειλεί πιόνι, μαύρος ίππος αμύνεται πιόνι, άνοιγμα αξιωματικού κτλ κτλ. Σχολιασμός πολύ καλός, ενδεχομένως να μπερδέυει αυτό το πίσω μπρος συνέχεια και η παρουσίαση 3 εναλλακτικών σε κάθε κίνηση, αλλά μόνο έτσι μαθαίνεις να μην παίζεις σα βοσκός. πχ γιατί στο 04:57 παίζει το φαινομενικά ξεκάρφωτο h3 ενώ έχει τόσα κομμάτια για άνοιγμα 2
benign Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Οντως καλη αναλυση. Να και η αθανατη παρτιδα του Paul Morphy : 3
ennoeitai Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 http://youtu.be/sVfPIhlZw4U Τι εγινε;;; Ο Αζερμπαιτζανος παραγοντας του σκακικου; Στο τελος αυτοι δεχτηκαν, αλλα εμεις ομως μετα δεν καν θελαμε.
benign Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ναι τον ξερω,συμπαθης ανθρωπος και καλος σκακιστης-αναλυτης.Εχει ενα ξεκουραστο στυλ.(Υπαρχουν σκακιστες που ειναι μεγαλου βεληνεκους,αλλα βαρετοι στην αναλυση/διδασκαλια.) 1
benign Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Υπεροχη συνδιαστικη παρτιδα απο τον Alexei Shirov. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα