Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω συνδεσει τον υπολογιστη της υπογραφης με μια τηλεοραση / οθονη lg 22αρα. η ποιοτητα της εικονας αλλαζει αισθητα αλλα προς το χειροτερο , δε ξερω πως ακριβως να το εξηγησω... ηθελα να ρωτησω αν πρεπει να κανω κατι εξτρα εκτος απο να συνδεσω το καλωδιο οπως καποιες ρυθμισεις π.χ. γιατι με δυσκολια μπορω να διαβασω ετσι. στην αναπαραγωγη βιντεο δεν εχω προβλημα αλλα αλλαζει πολυ η ενταση? φωτεινοτητα? αντιθεση? κατι απ ολα αυτα και το αποτελεσμα γινετε χειροτερο απ οτι με το απλο καλωδιο. επισης εχει ενα κενο ολη η οθονη , δηλαδη ενα πλαισιο μαυρο γυρω γυρω σαν να εχω κανει σμυκρινση . δε ξερω αν καταλαβε κανεις...οποια προταση δεκτη αλλιως να το ξαναβγαλλω..

Δημοσ.

κατεβασε τους τελευταιους drivers , δες τι αναλυση της οθονης εχεις βαλει , λογικα θα πρεπει να εχει 1920Χ1080 .

πολλα μπορει να παιζουν ρολο, φτιαξε και τις ρυθμισεις της οθονης (φωτεινοτητα - κοντραστ  κ.α.)

Αδυνατον να εχεις χειρότερη ποιοτητα !!

και για το περιθωρειο απο το catalyst βαζει full το overscan  -> φωτο

post-251886-0-16585000-1358956325_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Η αναλυση ειναι στο τερμα που σηκωνει η τηλεοραση μου , 1920* 1080 το περιθωριο το εφτιαξα ευχαριστω! κατεβασα και αλλους drivers αλλα εξακολουθει να μην ειναι καλο αλλα προφανως ρυθμισεις χρειαζετε πλεον πιστευω να το φερω σε ενα ικανοποιητηικο αποτελεσμα..

Ενταξει ολα κομπλε ! εκανα αυτο που ειπες στο catalyst και μετα απο μια επαννεκινηση ολα ειναι μια χαρα και τα χρωματα και το περιθωριο ! Ευχαριστω πολυ!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...