Προς το περιεχόμενο

Corsair H80 σε QX9650

spaek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια,

Επεσε στα χερια μου ο QX9650 τον οποιο τον εβαλα πανω σε μια Asus Formula Rampage αγορασα μια Corsair H80 για την ψυξη του. Ειπα να τον δοκιμασω. Στην αρχη μου φανηκαν λιγο υψηλες οι θερμοκρασιες, γυρω στους 40 σε idle και ανεβαινε σε 80+. Την εβγαλα, την καθαρισα και ξαναεβαλα παστα AS5 3 φορες χωρις βελτιωση.

Δοκιμασα το  BurnIn test και το prime95. Το πρωτο το περασε με επιτυχια με μεγιστη θερμοκρασια 75.

Οταν ετρεξα το prime95 εφτασε 90+. Επισυναπτω και σχετικη εικονα.

Λετε να φταει η Corsair H80 η πρεπει να κοιταξω κατι αλλο??

post-236750-0-58671600-1358953388_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για αρχη κανε αυτο που σου προτειναν παραπανω ή ακομα καλυτερα συνδεσε  το 3πινο πανω στο τροφοδοτικο με κατι τετοιο http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.overclock.net/attachments/other-cooling-discussions/130761d1259269126-my-motherboard-has-no-molex-ppic-maxi-525molex3.jpg&imgrefurl=http://www.tomshardware.com/forum/303412-28-dont-connection-type-have&h=268&w=322&sz=8&tbnid=7Yp-7L8aPqUT2M:&tbnh=111&tbnw=133&prev=/search%3Fq%3D3%25CF%2580%25CE%25B9%25CE%25BD%2Bto%2Bmolex%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=3%CF%80%CE%B9%CE%BD+to+molex&usg=__w8XoJoKTcILmLT96uIY2WxBi8EY=&docid=vaBWr_wWaLB-qM&sa=X&ei=6xEAUaK9A-Wn4AThpoC4Ag&ved=0CC0Q9QEwAA&dur=456.αν το προβλημα παραμεινει βγαλε το μπλοκ και ριξε μια ματια στους πυκνωτες γυρω και δες ειναι ζουπισμενοι?εχω σχεδον το ιδιο συστημα,(formula extreme,Q9550,H80).Βαζωντας και εγω για πρωτη φορα την Η80 παρατηρησα πολυ υψηλες θερμοκρασιες,ακολουθησα τα παραπανω χωρις αποτελεσμα.Βγαζωντας την, για χιλιοστη φορα παρατηρησα ενα σημαδι στους πυκνωτες των φασεων του επεξεργαστη(τους πανω) σαν να ηταν χτυπημενοι ολοι στο μεσο τους.τελικα για καποιο λογο (σχεδιαστικο λαθος στραφη μητρικη μου? δεν ξερω) η Η80 ακουμπουσε ελαχιστα πανω τους και δεν εκανε καλη επαφη στον επεξεργαστη,διοτι το μπλοκ της δεν ειναι τετραγωνο.γυριζοντας μπλοκ κατα 90 μοιρες αριστερα,και ξανατοποθετωντας το, ειδα να πεφτουν οι θερμοκρασιες σε φυσιολογικα επιπεδα.αν θες παραθετω και φωτογραφιες των οσων περιγραφω

Αφου εκανα την αλλαγη στο bios και εβαλα cpu fan control -> performance ειχα τα εξης αποτελεσματα αφου ετρεξα το prime95 για 1 λεπτο..

Chris92, αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου στειλεις τις φωτογραφιες?

post-236750-0-55489900-1358964186_thumb.jpg

Παιδια οντως δεν παταγε καλα η ψυκτρα!!!!

Ευχαριστω πολυ chris92 για τις φωτογραφιες, αυτο ακριβως ηταν το προβλημα!!!

Ετρεξα το prime95 για 2 ωρες και δεν ανεβηκαν οι θερμοκρασιες πανω απο 37... :-D ... μηπως να ανεβασω λιγο τον επεξεργαστη τωρα?

Παιδια οντως δεν παταγε καλα η ψυκτρα!!!!

Ευχαριστω πολυ chris92 για τις φωτογραφιες, αυτο ακριβως ηταν το προβλημα!!!

Ετρεξα το prime95 για 2 ωρες και δεν ανεβηκαν οι θερμοκρασιες πανω απο 37... :-D ... μηπως να ανεβασω λιγο τον επεξεργαστη τωρα?

τπτ να σαι καλα.καλοριζικη.Συνεπως καταληγουμε σε ενα γενικο συμπερασμα οτι παιζει μια ψιλοασυμβατοτητα με τις formula extreme, Formula Rampage και γενικα αυτης της σειρας  με τις Η60,Η80,Η100

τπτ να σαι καλα.καλοριζικη.Συνεπως καταληγουμε σε ενα γενικο συμπερασμα οτι παιζει μια ψιλοασυμβατοτητα με τις formula extreme, Formula Rampage και γενικα αυτης της σειρας  με τις Η60,Η80,Η100

ευχαριστω..

Ασυμβατοτητα ἠ μια στροφη 90 μοιρων...παντως ηταν η πρωτη φορα που ακουσα το υγρο να κυλαει, τουλαχιστον στην αρχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...