Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αφού δεν υπάρχουν αντικειμενικά δεδομένα, επί ποιας βάσης θα γίνει η πρόταση? :whistle:

Δεν είπα αυτό εγώ. Αν διαβάσεις προσεκτικότερα, θα καταλάβεις ότι αναφέρομαι σε κάποιες περιπτώσεις, όχι σε όλες!

Κάποιοι θεωρούν κάποια πράγματα σαν ''κουκιά μετρημένα'' και ''αντικειμενικά μετρήσιμα'', ενώ δεν είναι έτσι, δεν είναι καθόλου έτσι.

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ξέφυγε το θέμα,εγώ το thread το άνοιξα επειδή ήθελα να ακούσω γνώμες από ανθρώπους που ξέρουν,είτε από πρώτο χέρι είτε από γνωστούς,τα συστήματα που προτείνουν.Benchmarks και reviews μπορώ να διαβάσω και μόνος μου.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Επειδη βλεπω τελευταια πολυ το επιχειρημα "δεν εχεις χρησιμοποιήσει το συστημα", "δεν εχεις αναλογη εμπειρια με το συγκεκριμενο hardware" και διαφορες αλλαγες παραλλαγες, θελω να διευκρινισω οτι μιλαμε για υπολογιστη και όχι για... σουβλακια. Ολα τα συγχρονα συστηματα την ιδια εμπειρια αφηνουν, παρα μονο οταν τα ζοριζεις με απαιτητικα games, προγραμματα κλπ, ή αν συγκρινεις ενα με ssd και ενα χωρις. Καλως ή κακως όσες παρατηρησεις και συμπερασματα βγαζουμε θα βασιζονται στα νουμερα, διοτι αυτα αποτελουν το μονο αντικειμενικο κριτηριο. Σε καμια περιπτωση δεν θα αφησει διαφορετικη "αισθηση" ενας Intel ή ενας AMD επεξεργαστης. Αλλα η επιλογη θα γινει με βαση μετρησιμους παραγοντες που μπορουν να αξιολογηθουν αντικειμενικα και οχι με το σκεπτικο "εμενα με εξυπηρετει, αρα αποτελει την καλυτερη επιλογη". Τελος τα benchmarks και τα reviews εξυπηρετουν ακριβως επειδη δεν μπορει όλοι μας να εχουμε αξιολογησει απο πρωτο χερι με αντικειμενικους όρους οτι καινουριο hardware υπαρχει για να προβουμε σε συγκριση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...