Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι ασχροι το λιγότερο!φίλε απο ποιο κατάστημα την πήρες? να ξέρουμε πριν πάθουμε ,γιατί και γω έχω σκοπό να πάρω lg οθόνη-tv 27 αρα 3D

Δεν εχει να κανει απο ποιο καταστημα την αγοραζεις. Απο οπου και να την αγορασεις, μετα εχεις να κανεις με την LG και οχι με το εκαστοτε καταστημα.

Aquadim, ηρεμισε, θα βρεις ακρη με την LG πιστεψε με. Την δευτερα λογικα θα σε παρουνε τηλεφωνο για να σου πουνε τι θα γινει. Δεν θα ειναι απο την LG αλλα απο ενα καταστημα που κανει και Service, Steel λεγεται. Και εκει θα μιλισεις με εναν τεχνικο να σου πει. Λογικα θα σου ζητησει να θελεις να στην επισκευασει η αν σου στειλει καποια αλλη. Η αλλη λογικα ανακατασκευασμενη θα ειναι. Αλλα σου ξαναλεω, δεν σημαινει οτι ανακατασκευασμενη ειναι χαλια. Εχω που ειχα δει ηταν μια χαρα σαν καινουρια, απλα λειπανε κατι σακουλακια (σιγα το πραγμα).

Και να ξερεις οτι η πολιτικη της εταιριας ετσι ειναι, οποτε και να απαιτησεις να σου φερουνε καινουρια, δεν νομιζω να καταφερεις κατι.

Ευχομαι αισιο τελος.

Δημοσ.

να σαι καλα , δεν εχω τοσο παραπονο τελικα απο το καταστημα , ισως θα επρεπε να μου πουν εφοσον τους πηρα τηλ την 8η μερα να μου κανουν αυτοι αντικατασταση ,αλλα με παρεπεμψαν στην LG , ισως να ειναι σωστο ... δεν ξερω...

πολυ παλια απο αλλο καταστημα για αγορα προιοντος που εβγαλε προβλημα μετα απο 15 με 20 μερες αν θυμαμαι καλα μου εκανα αντικατασταση με καινουργιο.

τελος παντων , εν αναμονη να με καλεσουν απο το service , και κει θα μου πουν.

με πηρα  και απο το καταστημα που πηρα την οθονη να τους πω τι εξελιξη υπαρχει και τους ειπα τι και πως και μου ειπαν οτι κατα 99% η LG με καινουργια θα σου κανει αντικατασταση για οχι μονο ειναι 10 ημερων η οθονη αλλα και ειναι και καινουργιο μοντελο το DM2352D οποτε ισως και να μην εχουν ανακατασκευασμενο .... ισως .....

Αν μου πουν για ανακ/νο να τους παρω τηλ να τους το πω  για να πιεσουν και αυτοι απο τη μερια τους την LG για καινουργιο.

το τηλεχειρηστηριο παντως μου ηρθε απο το http://www.manolopoulos-service.com/

το οποιο φυσικα θα ξεχασω να βαλω στην αντικατασταση  :-D  , καλα με ταλαιπωρουν !!!

Δημοσ.

aquadim3 δοκιμασε και αυτο που σου ειπα , αν εχεις ευκαιρη καποια tv lg να δεις αν δουλευουν και απο μερια τους, αν και αφου σου στειλανε κ αλλο και δεν επιασε, ηταν ολοιδιο;

Δημοσ.

ουφ το θεμα τελιωσε , τωρα με πηραν απο το service την Τριτη θα εχω καινουργια οθονη κανονικα !! Μου ειπαν οχι ανακατασκευασμενη.
παλι καλα !

το τηλεχειρηστηριο ηταν ΟΛΟΙΔΙΟ !! δεν εχω αλλο απο αλλη συσκευη lg , ενα ρυθμιζομενο προσπαθησα και περασα κωδικο για TV LG .. τιποτα .

Δημοσ.

Αντε παλι καλα κομπλε εισαι..λες αν επαιξαν ρολο και οι 10 μερες , ενω αν ηταν κανα 2-3 μηνες πιο δυσκολα ε;

Το τηλεκοντρολ που εχει η οθονη lg m2352d δουλευει και σε τηλεορασεις LG (σε καποιες τουλαχιστον) , αυτο ελεγα να δεις αν πιανει εκει.

Αρα μπραβο!!!

Δημοσ.

Για 23" οθονη τουμπανο ειναι  το 3D αρκει να καθεσαι σχεδον κοντα , οχι πανω απο 2 μετρα το πολυ 3 . 

Εννοειτε αλλο 42" και 47"  TV και αλλο το 23" μονιτορ , και φυσικα οι TV εχουν και περισσοτερα Herz.

Εγω ειμαι απιστευτα κανονικοποιημένος απο ολα τα χαραχτηριστικα της , και απο την εικονα που βγαζει σαν μονιτορ στο PC , μπορει να εχει λιγο γυαλιστερο πανελ και να καθρεπτιζει λιγο αλλα της δίνει μια πιο φυσική αισθηση ,  γενικος ΠΑΡΑ πολυ καλη.

Ειχα αυτην πρωτα και την αλλαξα με την 3D, δεν το μετανιωσα καθολου ισα ισα με καλυπτει σε ΟΛΑ που ηθελα , οθονη PC - τηλεωραση με αριστο δεκτη  και  απιστευτα γρηγορες εναλαγες καναλιων - ταινιες απο το USB της αψογα με υποτιτλο και αναγνωση σκληρων δισκων και FAT32 και NTFS (εγω βαζω 1TB)  , πολλες συνδεσεις  και τα ηχεια της πολυ δυνατα και ποιοτικα !!

Τα μονα της μειον που βρηκα ειναι οτι δεν κανει εγραφη ο δεκτης και στην αναπαραγωγη δεν υποστηρίζει DTS ηχο.

Πραγματικα μου λύθηκαν τα χερια με την συγκεκριμενη !!!  ΑΨΟΓΗ !!!

(να χα και περισσοτερα ευροπουλα θα χτυπαγα την 27"αρα)

Δημοσ.

(να χα και περισσοτερα ευροπουλα θα χτυπαγα την 27"αρα)

Πιστεψε με αυτη που εχεις ειναι καλυτερη απο την 27αρα.

Δημοσ.

Mια χαρα μου ηρθε η οθονουλα , ολοκαινουργια στο κουτι της !!

Ολα καλα λοιπον , LG και παλι LG για παντα !!!!

Δημοσ.

γιατι το λες αυτο;

Απο αποψη αναλυσης σε 27 ιντσες. Μην κοιταμε μονο το μεγεθος του καθε Monitor (Ετσι την πατησα και εγω και τωρα εχω ψηθει ηδη να παρω μια Dell U2412M) αλλα να κοιταμε και την αναλυση.

Aquadim οπως σου ειπα... Απο θεμα εγγυηση LG και Dell μην τις φοβασαι :) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...