Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω απο τις 15/1/13 την συγκεκριμενη   , ομως σημερα που παρουσιασε προβλημα.

Δεν υπακουει το τηλεχειρηστηριο, νεκρο τελειως.

Πηρα την LG και μου ειπαν μου στελνουν νεο τηλεχειρηστηριο να δουμε αν ειναι αυτο , αν οχι αντικατασταση οθονης.

Εχει κανεις αντιμετωπίσει παρομοιο προβλημα με TV Monitor η με το συγκεκριμενο?

Ευχομαι να ειναι το τηλεχειριστήριο και οχι το monitor , λογικα πιο μπορει να χαλασε ??

Τα κουμπια αφης πανω στο μονιτρο παιζουν μια χαρα , μπαινει στο μενου και ολα ΟΚ .

Δημοσ.

Έτσι όπως τα περιγράφεις, κατά πάσα πιθανότητα είναι το χειριστήριο. 

Μακάρι να επιβεβαιωθεί, γιατί είναι ατυχία και σπαστικό να την έχεις 8 μέρες και να σου βγάλει τέτοιο ελάττωμα! 

* Δε ξέρω, ίσως να υπάρχει πρόβλημα στον αισθητήρα υπέρυθρων του monitor κι όχι του χειριστηρίου. Δεν παίρνω κι όρκο, μακάρι να μην είναι αυτό.

Δημοσ.

ετσι θελω να πιστεύω και γω , μου φενεται πιο λογικο να χαλασει το χειρηστηριο παρα ο αισθητηρας υπερυθρων στον μονιτορ.

Και για μια μερα εχασα το DOA 7 ημερων  , αν χαλαγε χτες θα ειχα αντικατασταση απο το καταστημα με καινουργια οθονη σφραγισμενη.

Δεν γινονται αυτα τα πραγματα !!!!

Δημοσ.

Αν έχεις κάμερα (πχ στο κινητό) δοκίμασε να βλέπεις το led του τηλεχειριστηρίου. Δεν χρειάζεται να κάνεις εγγραφή. Καθώς η κάμερα θα βλέπει το led πάτησε διάφορα κουμπιά στο χειριστήριο. Συνήθως η κάμερα θα δείξει ότι ανάβει σαν συνηθισμένο led. Δοκίμασέ το και με άλλο χειριστήριο.  Αν δεν ανάψει σε κανένα τότε δεν ξέρω. Αν δεν ανάψει στο χειριστήριο της οθόνης τότε όχι ότι είναι απόλυτο αλλά αποτελεί ένδειξη προβλήματος.

Φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει και με άλλες μπαταρίες ε;

Δημοσ.

το εκανα αυτο που ειπες , και δυστηχως το λεντακι στο τηλεχειριστηριο οταν παταω πληκτρο αναβοσβηνει κανονικα !!! :fear: 

Τωρα αυτο τι σημενει ?  :wacko: οτι το τηλ/ριο ειναι ΟΚ και εχει προβλημα η οθονη στον αισθητηρα ??

Η μπορει ακομη και ετσι το τηλ/ριο να εχει προβλημα παρολο που αναβει το λεντακι πανω?

Ευχομαι να ειναι το τηλ/ριο γιατι τοτε η LG θα μου κανει αντικατασταση του μονιτορ και ειναι κριμας ,  9 μερες μονο το εχω !!!

Αν και κανονικα το καταστημα που το πηρα επρεπε να κανει αντικατασταση :mad:  και οχι να με παραπεμψει στην LG , γιατι εχει DOA 7 ημερων και εγω τους ειπα το προβλημα την 8η μερα , μερικες ωρες αργοτερα δηλαδη.

Το θεμα ειναι αν η LG μου στειλει νεο monitor πως θα ειναι αυτο το monitor  ??  εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι καινουργια και θελω να πηστευω οτι θα ειναι σε κατασταση καινουργιου !!

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Απλά άμα δεν άναβε ίσως να ήταν μια ακόμα ένδειξη για το χειριστήριο η οποία όμως δεν αποτελεί κανόνα. Ακόμα και που ανάβει πάλι δεν σημαίνει τίποτα. Δεν ξέρω πως δουλεύουν οι υπέρυθρες. Ίσως δουλεύει και άναψε το led αλλά μπορεί να έχασε τη συχνότητά του (αν γίνεται κάτι τέτοιο).

Δημοσ.

αυριο περιμενω με Γενικη Ταχ καινουργιο , για να δουμε .......... ?

Απλα καθομαι σε αναμενα καρβουνα τωρα  :mad:  γιατι τα εχω παρει στο κρανιο , 9 μερες το εχω το μονιτορ μονο , και εχω ακουσει οτι αν γηνει αντικατασταση απο LG σου στελνουν ανακατασκευασμενο . . . . . . . . . . .  και που ξερω γω τι εχει το αν/νο ? κιαν εχει γρατσουνιες  επανω ? και και και ?????

Αν καποιος φιλος γνωριζει προκειμενου αν μιλήσω αυριο με LG και ειναι θεμα monitor  μπορω να απαιτήσω αντικατασταση με καινουργιο λογο που και το δικο μου ειναι μονο 9 ημερων ?

Δημοσ.

ελα aquadim3 δοκιμασε το χειριστηριο σε αλλη οθονη lg αν εχεις , αν δεν εχεις πηγαινε σε οποιον βρεις με το τηλεκοντρολ μαζι..

την πηρα την οθονη , και εχω μια τηλεοραση απλη lg που δουλευει και εκει , ετσι νομιζω πως θα εισαι σιγουρος αν φταει αυτο ή οχι..

Δημοσ.

Η LG εχει καλη εξυπηρετηση. Απλα για αντικατασταση σου φερνουν ανακατασκευασμενο. Σε εναν φιλο μου του στηλανε καινουρια, σφραγισμενη. Τωρα δεν ξερω. Παντως γνωμη μου ειναι οτι χαλασε το τηλεχειριστηριο. Μακαρι να ειναι ετσι.

Δημοσ.

δεν μπορει ανακατασκευασμενη να ερθει κλειστη και σφραγισμενη ;

θελω να πω ειναι συγκεκριμενος ο τροπος οπως ερχονται και καταλαβαινεις αμεσως αν ειναι καινουρια ή ανακασκευασμενη;

Δημοσ.

Και ανακατασκευασμενη ειναι στο κουτι τις κλειστη. Απλα δεν εχει τα σακουλακια ολα, τις μπαταριες τις εχει μεσα στο τηλεχηριστηριο (ενω κανονικα ειναι σε σακουλακι ξεχωριστα). Απο εκει καταλαβαινεις οτι ειναι ανακατσευασμενη.

Απο την αλλη ομως δεν σημαινει οτι θα εχει καποιο προβλημα αν ειναι ανακατασκευασμενη.

Δημοσ.

λοιπον παιδια παρελαβα το νεο τηλεχειρηστηριο τωρα με Γενικη ταχ.

Δυστυχώς καμια απόκριση το μονιτορ ουτε με αυτο, αρα ειναι θεμα μονιτορ. :cry: 

Πηρα την LG τηλεφωνο και τους το ειπα , και ειπε ο μαγκας στο τηλεφωνο οτι θα δωσει εντολη στο service να  κινηθει η διαδικασια αντικαταστασης.

Τωρα περιμενω τηλεφωνο απο το service, δεν με εχουν παρει ακομη πιθανον να ειναι κλειστα.

Του ειπα οτι την οθονη την εχω μονο 10 μερες , την 8η μου εβγαλε το προβλημα οποτε οπως μου χε πει το καταστημα που την πηρα για μια μερα χαθηκε το DOA  7 ημερων , οποτε του ειπα δεν θα δεχτω ανακασκευασμενη γιατι ειναι μονο 10 ημερων.

Εκει μου απαντησε λιγο αποτομα και μου πε η αντικατασταση γινεται με ανακασκευασμενη , δεν μπορουμε να σας στειλουμε καινουργια , απο τη μερια μου εγω δίνω εντολη στο service και αν αποφασίσει το service για καινουργια ....εχει καλος .

Οταν με παρουν απο το service τοτε θα ξερω.

Απλα δεν ειναι σωστο να τους δίνω ενα monitor 10 ημερων και να μου στειλουν καποιο αλλο που να το εχει κανενας κανα χρονο με γρατσουνιες και ιστοριες πανω , το δικο μου ουτε σκονη δεν εχει προλαβει να πιασει !!!

Δημοσ.

είναι ασχροι το λιγότερο!φίλε απο ποιο κατάστημα την πήρες? να ξέρουμε πριν πάθουμε ,γιατί και γω έχω σκοπό να πάρω lg οθόνη-tv 27 αρα 3D

Post  #1 στο link που εχω !!!

Θα του παρει και θα τους σηκωσει , θα κινηθω νομικα αν μου στειλουν ανακασκευασμενη , αλλιως θελουν ανακατσκευασμενη ας μου στειλουν την 27" αρα  :-D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...