andrikos66 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα εχω την mb asus p6t και θελω να βαλω ssd δισκο απλως νομιζω οτι δεχεται sata2 και οχι sata3 μπορω να βαλω sata3 η 8α εχω προβλημα?Θελω να βαλω ssd μονο για να εγκαταστησω τα windows σε αυτο δηλ εναν μικρο γυρω στα 30gb, θα δω διαφορα?Και πιον ssd προτεινεται?
kondoras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 1. Δεν έχεις πρόβλημα με sata3 δίσκους, απλώς η μητρική σου δεν θα εκμεταλλευτεί τη μεγαλύτερη ταχύτητα ανάγνωσης/εγγραφής των sata3. 2. 30gb μάλλον δεν θα βρεις πολλούς και δεν αξίζει να πάρεις και από θέμα τιμής να το δεις. Καλύτερα 60άρη. Ο Site: http://www.skroutz.gr/s/1701036/Intel-330-Series-60GB-2-5-Sata-III.html">Intel 330 είναι μια καλή επιλογή. Διαφορά σίγουρα θα δεις. 3. Καλησπέρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 μέχρι πόσα χρήματα δίνεις καταρχάς...
andrikos66 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Διαθετω μεχρι 70-80 ευρω οι αποδοσεις περιπου θα πεσουν στα μισα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δες αυτόν http://www.skroutz.gr/s/2600661/Kingston-SSDNow-V300-60GB-w-Adapter.html από άλλο topic, δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω αφού δεν χρειάζεσαι τα GB...
VaggD Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά έχω ίδια motherboard με το παιδί οπότε είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα. Θέλω να κρατήσω το σύστημα μου 1-2 χρόνια ακόμα οπότε σκέφτομαι να αγοράσω έναν μικρό ssd 100-120gb για να εγκαταστήσω Windows και κάποια αρχεία που χρησιμοποιώ συχνά. Θα δω αισθητή διαφορά που να δικαιολογεί την αγορά? Επίσης θα αντιμετωπίσω κάποια πρόβλημα με συμβατότητα? Σας ευχαριστώ.Edit: Ο topic starter ας πει την εμπειρία του μέχρι τώρα. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2015 από VaggD
SPANK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά έχω ίδια motherboard με το παιδί οπότε είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα. Θέλω να κρατήσω το σύστημα μου 1-2 χρόνια ακόμα οπότε σκέφτομαι να αγοράσω έναν μικρό ssd 100-120gb για να εγκαταστήσω Windows και κάποια αρχεία που χρησιμοποιώ συχνά. Θα δω αισθητή διαφορά που να δικαιολογεί την αγορά? Επίσης θα αντιμετωπίσω κάποια πρόβλημα με συμβατότητα? Σας ευχαριστώ. Edit: Ο topic starter ας πει την εμπειρία του μέχρι τώρα. Θα δείς διαφορά με οτι ssd και να βάλεις και ας ειναι sata 2 η motherboard ( και εγώ sata 2 έχω ) , επειδή ομως ειναι αρκετά παλιό το θέμα αν ενδιαφέρεσαι να ρωτήσεις για αγορά δίσκου θα σε παρακαλέω να το κάνεις εδώ Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα