atrwtos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο blog μου(.blogspot) σχετικά με τις αναρτήσεις μου εμφανιζόντουσαν κανονικά 10 και τώρα μου εμφανίζονται μόνο 3 πήγα στις ρυθμίσεις εκεί που λέει "Να εμφανίζονται έως και" (πχ 10) αλλά τίποτα πάλι 3 εμφανίζονται δοκίμασα και άλλους αριθμούς αλλά τίποτα μήπως θα πρέπει να πάω να πειράξω τον κώδικα και αν ναι πως γίνεται που θα βρω την κατάλληλη εντολή .. ώστε να μου εμφανίζονται 10 αναρτήσεις
Rapsos13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το θέμα του blog σου είναι από τα βασικά του .blogspot ή έχεις βάλει κάποιο άλλο; Σε αρκετά από τα θέματα που υπάρχουν στο ίντερνετ για blogspot οι κλασικές ρυθμίσεις των αναρτήσεων πχ "Να εμφανίζονται έως και" που λες, δεν δουλεύουν. Οπότε πρέπει να κάνεις αλλαγή στον κώδικα του blog σου για να φαίνονται όσα άρθρα θες.
atrwtos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Eχω ψάξει στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι γι' αυτό το έβαλα το θέμα εδώ στο φόρουμ μήπως ξέρεις πως γίνεται ή να μου δώσεις κάποιο σύνδεσμο να το λύσω το πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα