alexakos1992 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 το αγαπω αυτο το κινητο. κριμα που η απουσια φυσικου πληκτρολογιου θα με κρατησει μακρια του.. Φιλε σου εχω το απολυτο (για android και μονο) φυσικο πληκτρολογιο τα iProducts δεν το βλεπουν ουτε απο μακρια.. Tα android ειναι 10 χρονια μπροστα απο την εποχη τους ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
norms Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μετά απο αυτό το εκατέρωθεν άδειασμα και το κακό ξεκίνημα (εμπορικά) του καλύτερου nexus τηλεφώνου που έχει βγεί μέχρι τώρα, η σχέση google και LG θα συνεχιστεί; Μαζοχισμός ...
bobiras13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 καμια ενημερωση για το ποτε θα ειναι παλι διαθεσιμο ξερουμε?
beastgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Έχω την εντύπωση ότι είναι πάλι διαθέσιμο τουλάχιστον Γερμανία και Αγγλία γιατί παρήγγειλε αυτή τη βδομάδα ένα συνάδελφός μου
phanispal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ισχύει: http://www.n4checker.com/?type=n4_16gb#
beastgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Mάλιστα ο συνάδελφος παρήγγειλε απο Γερμανία και ενώ έλεγε estimated shipment date 1-2 βδομάδες στάλθηκε σε 3 μέρες. Όχι σαν και εμένα που περίμενα 7 βδομάδες όταν το παρήγγειλα αρχές δεκεμβρίου....
phanispal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Έπρεπε να περάσουν 2½+ μήνες για να γίνει διαθέσιμο χωρίς προβλήματα. Το αξίζει όμως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα