Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα σημερα την Vodafone για να ρωτησω αν υπαρχει μπαταρια για το εν λογω κινητο μιας και θελω και μια δευτερη και μου ειπαν οτι οχι δεν υπαρχει. Ισως να φερουν σε λιγο καιρο.

Κανονικα δεν θα επρεπε να ΕΧΟΥΝ και να πουλανε και ξεχωριστα για αυτο το κινητο μπαταρια, φορτιστη, ακουστικα κλπ αφου το εχουν στην αγορα?

Επεξ/σία από Hal9000
Δημοσ.

Πηρα και σε ενα αλλο μαγαζι (οχι vodafone αλλα πουλαει κινητα) να ρωτησω αν εχει μπαταρια για το εν λογω κινητο και μου ειπαν να παω με τον συνηγορο του καταλανωτη (αν το λεω σωστα) και να κανω καταγγελια στην vodafone και να δεις μετα μου λεει πως το φερνουνε. Ειναι υποχρεωμενοι αφου το πουλανε να εχουν και ολα τα ανταλλακτικα του.

Δημοσ.

μπορεις να αγορασεις μια απο το ebay. θα ειναι 100% πιο φτηνη απο οταν και αν θα στη φερει η vodafone

επειδη δεν το ξερω το κινητο. αυτη εδω ειναι η μπαταρια του?

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Original-Battery-CAB6050001C2-Fits-Alcatel-Vodafone-Smart-II-V860-/190770418242?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c6acd9242

Δημοσ.

Ναι, αυτη ειναι η μπαταρια του. Αυτη εχω δει και εγω (γενικα ψωνιζω απο το ebay) και κανει μολις 5-6 μερες οποτε ειναι οκ, αλλα το θεμα δεν ειναι εκει. Aφου το φερνουν θα επρεπε να υπαρχουν και ανταλλακτικα.

Πηρα alcatel, πηρα τον εισαγωγεα, πηρα το service, τους πηρα ολους και μου λενε οτι η alcatel δεν εχει εισαγωγεα στην Ελλαδα για τα ανταλλακτικα των κινητων παρα μονο για τις συσκευες.

ΥΓ: Κοιταξα να βρω και μπαταρια για το κινητο στο ebay με περισσοτερα mAh αλλα τζιφος.

Δημοσ.

θα πασ σε ενα καταστημα και το καταστημα σε συννενοηση με το service (arvato) μπορει να σου παραγγειλει η να στειλει και το κινητο στο service και η arvato θα ενημερωσει γαι το κοστος.....

Δημοσ.

Μα το κινητο δεν εχει κατι. Εγω απλα θελω μια 2η μπαταρια. Πηρα στο arvato και σε ολους οπως λεω και πιο πανω που σχετιζονται με alcatel και δεν φερνει κανεις ανταλλακτικα.

Θα παρω απο το ebay να τελειωνουμε.

Δημοσ.

στο λεω επειδη το ξερω.. θα πας σε ενα καταστημα vodafone πρωινες ωρες και εκει θα πεις να καλεσουν στην arvato να ρωτησουν και θα σου πουν... σε καταστημα δουλευω κ εγω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...