Arkassa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Μήπως ξέρει κάποιος/α ποιοι λένε τα: 1. Ας ήτανε να πνιγώ 2. Σταγόνα (νομίζω ότι είναι ο ίδιος με το προηγούμενο τραγούδι) 3. Και τι σε νοιάζει εσένα (είναι ο Πορτοκάλογλου;; 4. Τι να θυμηθώ (Γιάννης Κότσιρας;; Ευχαριστώ :wink:
Arkassa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Έγραψα και μερικούς από τους στίχους! Μήπως ξέρετε ποιοι τραγουδιστές λένε τα: 1. "Ας ήτανε να πνιγώ" (Στίχοι: ...ας ήτανε να πνιγώ, σα μια σταγόνα μέσα στα χείλια σου εγώ, βροχή μου, σκέπασε αυτή τη γωνιά τούτο το σώμα που διψά...) 2. "Σταγόνα" (νομίζω ότι είναι ο ίδιος με το προηγούμενο τραγούδι) (Στίχοι: ...πάνε χρόνια που αντίκρυ αναβοσβήνουν τα φώτα κάποιας γης, τα φώτα κάποιας ξεχασμένης νήσου, που λένε ότι είναι οι κορφές του παραδείσου...) 3. "Και τι σε νοιάζει εσένα" (είναι ο Πορτοκάλογλου (Στίχοι: ...όλο το ίδιο λες, να σ' αγαπώ δε θες, δε θέλεις να πονάω και με το χθες να ζω... ...και τι σε νοιάζει εσένα αν σ' αγαπώ, δε θα μου πεις εμένα για ποιον θα ζω, δικαίωμα κανένα δε σου ζητώ...) 4. "Τι να θυμηθώ" (είναι ο Γιάννης Κότσιρας (Στίχοι: ...α! να κοιμηθώ, να σ' ονειρευτώ, που με ξέχασες και λειώνω...) Ελπίζω να έχει μεγαλύτερη επιτυχία τώρα το post μου ))
dim_b Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 1) Βροχή μου - Συνήθεις Ύποπτοι 2) Ημερολόγιο - Συνήθεις Ύποπτοι 3) Τι σε νοιάζει εσένανε - Νίκου Πορτοκάλογλου 4) Τι να θυμηθώ - Απόστολος Ρίζος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.