Neo4 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Επειδή έχει γίνει πολύ κουβέντα για ταμπλέτες , http://www.pandawill.com/catalog/product/view/id/50331/s/hyundai-t7-quad-core-tablet-pc-7-inch-ips-screen-exynos-4412-android-40-8gb-gps-bluetooth-dual-camera-hdmi-white-debut-p71301/ Προσφορά δεν ξέρω αν είναι αλλα vfm σίγουρα Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 ICS (αναβαθμίσιμο σε 4.2 Jelly Bean)Επεξεργαστής: Samsung Exynos 4412 1.4GHz τετραπύρηνοςGPU: Mali-400 MP4Μνήμη RAM: 1GBΟθόνη: 7 ιντσών, LCD IPS, 1280×800 pixelsΚάμερα: 2 Megapixel, LED flashΔεύτερη κάμερα: VGAΕνσωματωμένη μνήμη: 8GBΚάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB (OTG), mini HDMIΜπαταρία: 3300 mAhΔιαστάσεις: 196×118×10.9 χλστ.Βάρος: 298 γρ. 1
mikegad Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 τα περισσότερα vfm είναι. Πολύ καλό και αυτό αλλά προσωπικά σε αυτά τα λεφτά θα κοιτούσα για κανένα ainol
Neo4 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ο λόγος είναι η υποστήριξη; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
mikegad Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ο λόγος είναι η υποστήριξη; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App ακριβώς Δεν έχω ainol αλλά φημίζονται για την καλή ποιότητα τους και θεωρείται η κορύφαία κινέζικη μάρκα από πλευράς υποστήριξης. Και τα onda ειναι επίσης πολύ καλά
mikegad Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 και τα ramos έχεις δίκιο καλά λόγια ακούω και για τα pipo τελευταία (έχω παραγγήλει ένα και πρέπει να τα πεναίψω) αλλά σίγουρα είναι μια κλάση παρακάτω από τα προαναφερθέντα
Xenio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Αν επιλεξεις ainol με κλειστα ματια στο συνιστω εχω το Aurora II απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του και ειναι αψογο οπως ειπε και ο mike!
karetsos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 τα χαρακτηριστικά φαίνονται πολύ καλά αλλά η μπαταρία είναι πολύ μικρή (όπως είπε και ένα άλλο παιδί) με λίγη φθορά μετά από λίγο πρακτικά θα θες να το έχεις συνέχεια με τον φορτιστή. και μάλιστα δεν μπορείς να αλλάξεις και μπαταρία (όπως πχ σε ένα laptop/netbook) εκτός να το ξεκοιλιάσεις.
spyroseva Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 τα περισσότερα vfm είναι. Πολύ καλό και αυτό αλλά προσωπικά σε αυτά τα λεφτά θα κοιτούσα για κανένα ainol Φίλε Mikegad,δεν νομίζω πως έχεις δίκιο! Αν η HUYNDAI είναι η γνωστή Νοτιο-Κορεάτικη πολυεθνική (και όχι κάποια αντιγραφή για να πουλάει λόγω ονόματος) τότε έχεις να κάνεις με μία αξιόπιστη εταιρεία που αν μη τι άλλο την τελευταία δεκα-πενταετία έχει αναρριχηθεί στις 5 μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες του κόσμου (Αυτοκίνητα, Τεχνολογία, Ναυπηγεία κλπ).Θέλω να πω, δεν νομίζω να ρίσκαρε με κακής ποιότητας προϊόντα, ότι με κόπο χτίζει τα τελευταία χρόνια. Η ταμπλετίτσα πετάει. Τα χαρακτηριστικά και η τιμή είναι δίκαια. Ενώ η μπαταρία, είναι πράγματι χαμηλής ισχύος αλλά αυτό αντισταθμίζεται με το γεγονός πως είναι 7ιντσο. Το μόνο θέμα, είναι η αξιοπιστία του καταστήματος… το οποίο συχνά παρουσιάζει προβλήματα στην εξυπηρέτηση πελατών. Με εκτίμηση,
costas90 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 έχεις δίκιο καλά λόγια ακούω και για τα pipo τελευταία (έχω παραγγήλει ένα και πρέπει να τα πεναίψω) αλλά σίγουρα είναι μια κλάση παρακάτω από τα προαναφερθέντα Από ποιο site τα παρήγγειλες;
mikegad Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Από ποιο site τα παρήγγειλες; από το dx.com Φίλε Mikegad,δεν νομίζω πως έχεις δίκιο! Αν η HUYNDAI είναι η γνωστή Νοτιο-Κορεάτικη πολυεθνική (και όχι κάποια αντιγραφή για να πουλάει λόγω ονόματος) τότε έχεις να κάνεις με μία αξιόπιστη εταιρεία που αν μη τι άλλο την τελευταία δεκα-πενταετία έχει αναρριχηθεί στις 5 μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες του κόσμου (Αυτοκίνητα, Τεχνολογία, Ναυπηγεία κλπ).Θέλω να πω, δεν νομίζω να ρίσκαρε με κακής ποιότητας προϊόντα, ότι με κόπο χτίζει τα τελευταία χρόνια. Η ταμπλετίτσα πετάει. Τα χαρακτηριστικά και η τιμή είναι δίκαια. Ενώ η μπαταρία, είναι πράγματι χαμηλής ισχύος αλλά αυτό αντισταθμίζεται με το γεγονός πως είναι 7ιντσο. Το μόνο θέμα, είναι η αξιοπιστία του καταστήματος… το οποίο συχνά παρουσιάζει προβλήματα στην εξυπηρέτηση πελατών. Με εκτίμηση, Για αυτό είμαστε εδώ ,για να λέμε την γνώμη μας και να διαφωνούμε αν χρειαστεί Για τα hyundai δεν έχω ακούσει πολλά. Μπορεί να είναι και κάλα δεν διαφωνώ ,αλλά αν ήταν σαν τα ainol πχ πιστεύω πως θα τους είχε βγει η "βρώμα" και θα είχαν ακουστεί περισσότερο σαν όνομα .Και μην ξεχνάμε και το θέμα υποστήριξη. Δεν είμαι ο κατάλληλος σίγουρα να τα κρίνω αφού ποτέ δεν έχω δει κανένα μοντέλο τους από κοντα.Αν κάποιος έχει αγοράσει ας πει την γνώμη του. Σαν σήμα πάντως από ότι βλέπω δεν είναι το ίδιο με της γνωστής hyundai.
Neo4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Με τι το έστειλαν και πόσο καιρό έκανε να έρθει ;
mikegad Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Με τι το έστειλαν και πόσο καιρό έκανε να έρθει ; Mε china post ,ακόμα δεν το έχω παραλάβει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα