s3v3r0us Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Καλό αυτό, βήμα μπροστά πιστεύω, μιας και όλοι βάζαμε κάποια διανομή και μετά δεν ήτανε εύκολο να πάμε στην επόμενη μιας και δεν δούλευε αρκετά καλά η αναβάθμιση.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 οχι ακριβως απο το πουθενα. παρατησα ολες τις linux διανομες για το Mint 4. (2004) ηταν μιλια μπροστα και επαιζε αυτα ακριβως που ηθελε ο κοσμος (dvd & mp3 playback στο linux το 2004? μονο στα ονειρα!). από τότε προσφέρει τις περισσοτερες ευκολιες απο καθε αλλη διανομη με χαοτική διαφορά. η ubuntu θυμιζε αρκετα windows και για αυτο εγινε γνωστη, με απλο εγκαταστάτη που τοτε ηθελες 100 εντολες για να περασεις μια διανομη. οσοι δοκιμασαν mint δυσκολα εμειναν με το 'φτωχο' ubuntu. Ξεκίνησα το 2005 με λίνουξ και την opensuse 9.3. Εννοείται πως δεν είχε gstreamer προεγκατεστημένα αλλά τα έβαζες μετά. Μου άρεσε που υποστηριζόταν η εκάστοτε έκδοση για 2-3 χρόνια. Στα + ότι είχε το yast. Αλλά ζήλεψε από την ubuntu και έκανε τον κύκλο της 8μηνο! Τα μάζεψα και έφυγα!! Πήγα να βάλω arc και όταν είδα ότι έχω να κάνω με τερματικό για εγκατάσταση τα μάζεψα και έφυγα. Η Gentoo έχει kde και δεν θέλω. Η lmde είναι ψευτο-rolling. Σταθερή βέβαια (αυτή τρέχω.) Αν η ubuntu μεταβεί σε rolling+steam+ubuntu smartphone τότε με έχει κερδίσει. Άσχετα αν ποτέ δεν την συμπάθησα. Με κούρασαν τα τερματικά και τα συνναφή. Καταλαβαίνετε τι εννοώ.
knbsep Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 1) Leann σε παντρεύομαι...! 2) Είναι το πιο αποδοτικό πιστεύω άμα θέλεις να δουλεύεις σοβαρά με το λειτουργικό. Έρχεται στα πρότυπα του Debian και εγώ αποφάσισα ότι θα πηγαίνω από LTS σε LTS. 3) Τώρα το Unity (12.04) προσωπικά με βόλεψε σίγουρα στην αρχή ήταν δύσκολο αλλά συνήθεια είναι θεωρώ, απλά έχεις τόσες επιλογές στο Linux που όταν δεν σου αρέσει κάτι το αλλάζεις με την μία. ΠΩΣ...???
aris1986 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ετσι πρεπει και ετσι να κανει η cannonical... Aντε γιατι με κουραζουν οι απατεωνο-εκδοσεις.
21century Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Σταθερό λειτουργικό είναι το ζητούμενο...
user024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ΠΩΣ...??? Μπορείς να εγκαταστήσεις και άλλα γραφικά περιβάλλοντα, όπως το mate π.χ. που βόλεψε εμένα, ή KDE, ή XFCE και πάει λέγοντας. Με τα καλά και τα κακά του το καθένα. Αν έννοιες το ποια είναι η διαδικασία, νομίζω πως χωρίς πολύν κόπο, θα βρεις τη διαδικασία για το περιβάλλον που προτιμάς.
jim_p Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ubuntu Not Switching to Rolling Release Model http://www.omgubuntu.co.uk/2013/01/ubuntu-not-switching-to-rolling-release-model Ξαφνιαστικα το ομολογω!
menostospitimou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Με το καινούργιο GUI εγώ τα ubuntu τα παρατάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα