21century Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Σημασια έχει ότι επιτραοεζιοι θα εξαφανιστούν σε ελάχιστα χρόνια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Λες να τη γλυτώσεις? θα προτιμήσω Asus BGA
linkin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ποτε δεν θα εξαφανιστουν οι επιτραπεζιοι.Ισως τους δουμε σε διαφορετικη μορφη αλλα παντα θα υπαρχουν καθως θα ειναι παντα πιο φθηνοι συγκριτικα με ενα λαπτοπ με το ιδιο hardware.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Οι εταιριες μας ωθουν ολο και πιο πολυ σε πραγματα οσο το δυνατων fixαρισμενα και λιγοτερο παραμετροποιησημα, τις συμφερει και ειναι επομενο να γινει. Δεν θα εκλειψουν συντομα οι desktop υπολογιστες, αλλα σιγουρα θα περιοριστουν ακομα περισσοτερο. Ωραιοι ειναι, μας αρεσουν σαν χομπυ, αλλα οι εταιριες εστιαζουν αλλου και ο μεγαλητερος ογκος των καταναλωτων δεν ζηταει ενα ισχυτο diy desktop συστημα, αλλα κατι φτηνο, ευκολο και γερο, χωρις πολλες σκοτουρες.
Millennium Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 θα προτιμήσω Asus BGA Ωραίος DIY χρήστης...
Skylined Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 τα ίδια άκουγα όταν βγήκαν τα laptop, τα ίδια άκουγα όταν βγήκαν οι κονσόλες, τα ίδια άκουγα όταν βγήκαν τα media PC και τα ίδια άκουγα όταν βγήκαν και τα tablets, netbooks κτλπ. Έχω laptop, Playstation, Wii και tablet, το desktop PC όμως δε μπορεί να το αντικαταστήσει τίποτα.Στο τέλος μπορούσε να προστεθεί ένα "για τις δικές μου ανάγκες" για λόγους αντικειμενικότητας. Υπάρχει συρρίκνωση της αγοράς των παραδοσιακών υπολογιστών με στοιχεία, εκτός από την Intel η AMD νιώθει την πίεση πολύ παραπάνω αλλά προς το παρόν αποφεύγει να δηλώσει τα αυτονόητα. Το PC δύει.
Pokemon640 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 παρόλο που δεν είμαι intelάκιας. Τις μητρικές της intel πάντα τις προτιμούσα. Κρίμα που σταμάτησε να παράγει πλέον σε desktop. Από την άλλη όποιος αγόραζε intel mobo πήγαινε σε enthusiast (συνήθως i7 s2011 η 1366). Ακριβά μεν τα intel mobo αλλά αξίζαν. Πλέον τους πρώην αγοραστές τους βλέπω η σε intel serverboard η σε gigabyte.
LuNaTiC Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δεν είχα αγοράσει μητρική ΙΝΤΕL και μάλλον δεν θα αγόραζα και ποτέ, αδιάφορο το αν σταματήσει ή όχι. Πάντως όπως και να έχει είναι μια επιλογή λιγότερο και αυτό είναι κακό για τον καταναλωτή.
Manos Petrucci Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Σημασια έχει ότι επιτραοεζιοι θα εξαφανιστούν σε ελάχιστα χρόνια. Δεν χρησιμοποιούν όλοι την υπολογιστική συσκευή τους καταναλωτικά. Οποιαδήποτε συσκευή ή κατασκευή χρησιμοποιείς, έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας επιτραπέζιο υπολογιστή, καθώς είναι ο μόνος υπολογιστής που χρησιμοποιείται για σοβαρές δημιουργίες. Ο επιτραπέζιος Η/Υ θα εξαφανιστεί, όταν αλλάξει ριζοσπαστικά η τεχνολογία και η χρήση της... Έχουμε ακόμα... 1
Helly Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μια Intel μητρικη εχει περασει απο τα χερια μου αλλα ηταν διαμαντι.Εndeavour εποχες παλιες και ειχα κουμπωμενο πανω ενα pentium 100.Κατασκευασμενη στο ολοκαινουριο τοτε εργοστασιο στην Iρλανδια παρακαλω.Τι fixed pc και apple μου λετε τωρα το πακετο τοτε ηταν σαν να ειχα handmade παραγγελεια προσωπικο υπολογιστη απο hardware engineers στο MIT.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Intel D845GRG μητρικη σε ενα φτηνο PC του 2002 (πριν 11 χρονια δηλαδη), να τι υποστηριζε... Με custom ρυθμισεις οριων ειδοποιησης...! 2
Fantazy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Όταν είσαι επαγγελματίας και αγοράζεις υπολογιστές (πόσο μάλλον να τους φτιάχνεις μόνος σου) κάνεις μία επένδυση. Μια επένδυση από την οποία πρέπει να κάνεις απόσβεση. Θέλεις ένα σύστημα που να μπορεί να ξεκινάει το πρωί και να δουλεύει χωρίς restart όσο το χρειάζεσαι. Αν απλά παίζεις παιχνίδια και "φας κόλλημα" δεν τρέχει και τίποτα. Αν όμως δουλεύεις ένα έντυπο που πρέπει να είναι έτοιμο αύριο και έχεις ανοιχτό Photoshop με 10 φωτό προς επεξεργασία πολλά MB κάθε μία και 2-3 άλλες εφαρμογές και πηδάς από τη μία στην άλλη τότε δεν έχεις χρόνο να "παίζεις" με το PC. Να γιατί δεν είχα ποτέ μου PC με "κινέζικα" εξαρτήματα, πόσο μάλλον το motherboard. Να γιατί έχω αγοράσει πάνω από 15 Intel boards και όσο και να σας φαίνεται παράξενο, δουλεύουν όλα ακόμα και οι πιο παλιές 10ετίας... Έτσι κάνεις απόσβεση κι όχι από τη σουπερ-ντουπερ mobo που κολλάει καθε τρεις και λίγο...
norms Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δεν πειράζει, αρκεί να συνεχίσει να βγάζει socketed cpus. Αλλά αυτή η κίνηση δείχνει οτι δεν έχει πλέον μεγάλη εμπιστοσύνη στο desktop pc.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 η AMD έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να βγάζει motherboards πάντως... socketed cpus θα βγάζει για αρκετό καιρό ακόμα, το θέμα είναι μην τους περιορίσει στο high end platform της...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα