Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι!

Το μοναδικο μου ερωτημα ειναι επειδη εχει αρχισει να με τρωει το μικροβιο της αναβαθμισης για αλλη μια φορα αν κατα δικια σας θα ηταν καλο να αλλαζα gtx580 sli που εχω στα 950/2100 με 1.138V σε καμια μονοπυρηνη καρτουλα gtx680/7970 η κανα sli πουλωντας φυσικα της ηδη υπαρχουσες!

gtx670 sli παλι παιζει στο τραπεζι και εξωτερικο μετεχειρες απο διαφορα site πανε κανα 500ευρω max!

Η οθονη μου ειναι dell u2412m!

Οθονη να αλλαξω τωρα για τωρα δεν παιζει αν αλλαξω θα παρω ειτε αλλη μια ιδια ειτε καμια 27" 120hz αλλα ακομα ψαχνομαι γυρω απο αυτο το θεμα γιατι οι αποψεις ειναι πολλες ποια συμφερει και οχι!

Απλα σκεφτομαι να αλλαξω η να περιμενω καμια καινουργια σειρα gtx7xx/amd 8000 series!

Απο φιλους που εχουν gtx680 sli και 7970 γενικως της καρτουλες τους σε fps παμε ειτε ισα ισα ειτε λιγακι πιο πανω οι δικες μου!Γνωμες θελω απλα αν λετε συμφερει η οχι!

Τελος το οτι gtx580 ειναι πιο power hungry απο gtx680 πραγματικα το θεωρω λιγο ανουσιο γιατι για 40W αν θυμαμαι καλα τη διαφορα δεν ειναι και κατι τρελο!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

κάτσε όπως είσαι.

έχεις αρκετή δύναμη στα γραφικα για να σε πιάσει άγχος για αυτα.

αλλά τα ενδεχόμενα είναι 2

η τις πουλας όσο έχουν ακόμα τιμή και πέρνεις μια 670 που πιστεύω ότι θα σου είναι αρκετή και τρως τα ρέστα παστελια για να σου μείνει κ η γλύκα, και αργότερα βλέπεις και κανεις ανάλογα.

η τις κρατάς μέχρι να παίζουν 30 καρέ χωρίς ΑΑ σε 1080Ρ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Απλα σκεφτομαι να αλλαξω η να περιμενω καμια καινουργια σειρα gtx7xx/amd 8000 series!

προφανώς το 2ο...

Δημοσ.

Αυτο σκεφτομουν και εγω αλλα παρολα αυτα ειναι λες και μεσα μου λεω καθε φορα:

-οκ δεν θα αλλαξω δεν χρειαζεται 

και μετα απο μια μερα ξαναρχιζω να αναρωτιεμαι μηπως μπας και με αυτα τα 40watt γλυτωσω κανω η αν την παω ψηλα πχ.Γενικως δεν ξερψ αν καποιος το παθαινει αυτο αλλα εμενα το μικροβιο αυτο ειναι λες και μ μιλαει!  B)

Για τα 384 bit και εγω εχω ενα θεμα με τη καινουργια γενια αλλα ολοι μ λεγανε οτι εφοσον κερδιζει σε ολα τα benchmarks δεν ειναι και κατι που θα πρεπει να ανησυχει!

Αν και διαβαζοντας και το τη μου λετε θα προτιμησω να τα λυπηθω τα λεφτακια μου για τωρα να μαζεψω ακομα και ας πεσει και η μεταπωληση στις καρτες μου και μετα θα παρω καρτουλα απο καινουργια γενια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...