magdalhnh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Όταν χρειάστηκα format σε ένα toshiba, με βοήθησαν τηλεφωνικά από την ideal, δίνοντας μου υπομονετικά, οδηγίες βήμα-βήμα. Αξίζει να τονίσω πως ήμουν εκτός εγγύησης. Θεωρώ πως η Sony θα βοηθήσει την κοπέλα τηλεφωνικά, να κάνει μόνη το format της. Εφόσον βρίσκεται και εντός εγγύησης, ένα παραπάνω!!
pavlinara Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 κανένα βίντεο από το youtube να το κάνω βήμα βήμα;
Gigamestin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 κανένα βίντεο από το youtube να το κάνω βήμα βήμα; ειναι απλο απλως κανε επαναφορα στην ημερομηνια αγορασ του υπολογιστη σου. http://www.youtube.com/watch?v=H-_ZaYctuQg
pavlinara Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 ορίστε! είναι απλό. και τι θα σβηστεί ακριβώς αν κάνω; αυτό δηλαδή;
Gigamestin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 ορίστε! είναι απλό. και τι θα σβηστεί ακριβώς αν κάνω; αυτό δηλαδή; το laptop σου οπως σχεδον ολα πρεπει να εχει ενα προγραμμα το recovery.δες το video kαι ακολουθα οτι λέει
magdalhnh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Σε αυτό το βιντεάκι, φαίνεται καλύτερα. 1
pavlinara Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 τίποτα.. και αυτά που δείχνει στο βίντεο δεν τα βρίσκω μάλλον είναι άλλη έκδοση
magdalhnh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ θα ρωτήσω. Τηλέφωνο στην Sony έκανες?? Ειτε θα σου πουν με ποιό πρόγραμμα τους θα γυρίσει ο υπολογιστής σου , στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, είτε κατα το boot με F8 ( τουλάχιστον στο toshiba μου έτσι γίνεται ) θα σου πουν τα βήματα που θα ακολουθήσεις.. Πάρε τηλ. Ελληνικά θα σου μιλήσουν οι άνθρωποι και είναι η τελευταία σου λύση, προτού δώσεις 20-30 ευρώ σε κάποιον τεχνικό, αφού εσύ δεν έχεις γνώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα