Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα SONY VAIO καινούριο(6 μήνες το έχω περίπου) και άρχισε να τρώει τρελά κολλήματα.Όλο δεν αποκρίνεται και δεν αποκρίνεται είναι.

Έσβησα περιττά προγράμματα και κράτησα μόνο αυτά που είχε μέσα ο υπολογιστής. Επίσης δεν έχω πολλά αρχεία.

Τι μπορεί να φταίει;Έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να κάνω δουλειά!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ανοιξε τον task manager (admin rights) και δες τι σου "τρωει" ram/cpu οταν εμφανιζονται τα κολληματα

και κράτησα μόνο αυτά που είχε μέσα ο υπολογιστής. 

Τα VAIO ειναι τραγικα μπουκωμενα με σαβουρα απο την μαμα sony. Εαν εννοεις πως κρατησες και αυτα, βγαλτα. Δεν φταινε αυτα, αλλα σιγουρα βοηθανε στο να "πνιγεται" το pc.

• Moderators
Δημοσ.

Start-->ψαχνεις για task manager-->δεξι κλικ Admininistrative Rights και παρακολουθεις για αρχη τη στηλη CPU. Ποια/ποιες διεργασια/ες καταναλωνει/ουν περισσοτερο CPU οταν εμφανιζονται τα κολληματα? Βγαλε μερικες photo, για να μην γραφεις αδικα.

Ακομα καλυτερα, μπορεις να κατεβασεις τον process explorer και να κανεις ακριβως την ιδια διαδικασια. Δεξι κλικ πανω στο exe και Run as Administrator και ακολουθεις την ιδια λογικη με πριν.

• Moderators
Δημοσ.

Κλικ "Εμφανιση διεργασιων απο ολους τους χρηστες" (..aka admin rights)

Και στοχος οπως ειπα και νωριτερα, ειναι να βγαλεις φωτογραφια την ωρα που εμφανιζονται τα κολληματα για να δεις εαν υπαρχει κατι που "τρωει" cpu.

Σχετικα με τα προγραμματα της Sony: Οποια δεν χρησιμοποιεις. Εαν δεν γνωριζεις τι κανει καποιο απο αυτα. google is your friend.

Δημοσ.

yes but it will take me hours!καλά θα τα διαγράψω όλα να δω τι θα γίνει.

αυτό που το βλέπεις;

"Εμφανιση διεργασιων απο ολους τους χρηστες" (..aka admin rights)

Δημοσ.

κατω κατω στη πρωτη εικονα το δειχνει(ς) που ειναι ;) :)κατω αριστερα :)

θα προτεινα να απενεργοποιησεις το uac (δε θυμαμαι πως ειναι στα ελληνικα) αλλα προσωπικα τοχω απενεργοποιησει δε ξερω οι αλλοι τι κανουν... εναρξη ,στην αναζητηση γραφεις msconfig πατας  enter και σε αυτο που θα εμφανιστει στη τελευταια καρτελα η δευτερη επιλογη. την επιλεγεις,πατας κατω δεξια εκτελεση και στο νεο παραθυρο που θα προκυψει τραβας το slider τερμα κατω , πατας ναι οτι θελεις να το απενεργοποιησεις και οκ.

Δημοσ.

πάει κόλλησε για τα καλά στην έναρξη πάω να γράψω οτιδήποτε κ δε βγάζει τίποτα

αυτο?

στις διεργασιες μου βγαζει απειρα

post-162297-0-33483600-1358899635_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

θα προτεινα να απενεργοποιησεις το uac (δε θυμαμαι πως ειναι στα ελληνικα) αλλα προσωπικα τοχω απενεργοποιησει δε ξερω οι αλλοι τι κανουν... εναρξη ,στην αναζητηση γραφεις msconfig πατας  enter και σε αυτο που θα εμφανιστει στη τελευταια καρτελα η δευτερη επιλογη. την επιλεγεις,πατας κατω δεξια εκτελεση και στο νεο παραθυρο που θα προκυψει τραβας το slider τερμα κατω , πατας ναι οτι θελεις να το απενεργοποιησεις και οκ.

Και η απενεργοποιηση ενος καλου μετρου ασφαλειας που χρησιμοποιουν τα Windows για να προστατεψουν χρηστες που δεν διαθετουν στοιχειωδεις γνωσεις προκειμενου να προστατεψουν το συστημα τους, αποσκοπει που?

στις διεργασιες μου βγαζει απειρα

Ναι και ο στοχος σου ειναι να δεις αυτα που καταναλωνουν το περισσοτερο ποσοστη της CPU οταν προκυπτει το κολλημα

(κλικ στη στηλη CPU για να γινει η ταξινομηση)

• Moderators
Δημοσ.

ναι σωστσ mybad Gi0 δε το σκεφτηκα οπως το εθεσες

Νο prob,εσυ ξερεις τι κανεις, αλλα στην περιπτωση της pavlinaras το UAC πιθανοτατα την γλυτωνει απο αρκετους μπελαδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...