Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για βαθούλωμα σε λαμαρίνα

alexpwnz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας.Είμαι κάτοχος ενός Peugeot 308... Δυστυχώς ενώ προσπαθούσα να παρκάρω με οπισθογωνία , βρήκα σε ένα σκαλοπάτι το οποίο δεν είχα δει (και η αλήθεια είναι οτι δεν φαινόταν) με αποτέλεσμα να κανω μια γρατζουνιά (+καπως ρηχό βαθούλωμα) στο κάτω μέρος της πόρτας του συνοδηγού, αλλα δεν έφτανε αυτό, βρήκα κ τη λαμαρίνα που είναι ακριβως κάτω απο την πόρτα κ μπήκε μέσα... Μπήκε μέσα όλο το κομμάτι της λαμαρίνας (περιπου 10 cm στο μήκος) που βρήκα, κ φυσικά εχει φύγει και το χρωμα κτλ... 

Μετά την όλη ξενέρα που έχω φάει, προσπαθώ να μάθω απο κάποιους που ξέρουν απο αυτά τα θέματα, πως κ πόσο θέλει για να φτιάξει... Γνωρίζω πως σαφές συμπέρασμα , χωρίς φωτογραφία δεν βγαίνει, αλλά η απορρία μου είναι εάν μπορεί να φτιάξει το κομμάτι της λαμαρίνας με μικρό κόστος... Μπορεί να χτυπηθεί αυτο το σημείο? Γιατί εκ πρώτης όψεως δεν μπορώ να δω απο πού έχουν  το περιθώριο να το χτυπήσουν... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όποια λαμαρίνα δεν μπορεί να χτυπηθεί από μέσα, τραβιέται έξω. Όσο για το κόστος οι τιμές έχουν χαοτικές διαφορές από φανοποιό σε φανοποιό, και το κυριότερο είναι η έκταση - δυσκολία αποκατάστασης της ζημιάς. Με βάση τα λίγα στοιχεία που δίνεις, το κόστος θα είναι από 100 ως 500+ ευρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...