ninos30 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 This. Εγώ θα πήγαινα με την ΜΒ παραμάσχαλα από εκεί που θα αγόραζα τον/τους πυκνωτές. Δώστους να το δούνε και οι ίδιοι, όσο να πεις πιο έμπειρα μάτια.
Toolband Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Έβγαλα την MB και τελικά δεν ήταν ένας φουσκωμένος πυκνωτής αλλά έξι. Το πήγα στον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς μου τους αλλάξε με 15€ και όλα μια χαρά μέχρι στιγμής. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Οριακά ήταν να σκάσουν όπως μου είπε και να πάθω μεγαλύτερη ζημιά. 1
ninos30 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Είδες τελικά πόσο απλά είναι τα πράγματα? Μια συμβουλή. Δεν έχεις MB για υψηλό και μακροχρόνιο OCing. Από εκεί σου σκάσαν οι πυκνωτές. Δεν είναι τυχαίο πως βασιλιάς της κατηγορίας ηταν η Abit IP35 Pro που είχε solid capacitors παντού, και αγαπήθηκε όσο καμία άλλη ΜΒ μέχρι σήμερα. Καλύτερη απ' όλα τα Χ38 ΜΒs και χτυπούσε άνετα πολλά από τα Χ48. Οπότε αστο stock. Ούτως ή άλλως δεν κερδίζεις και τίποτα Υ.Γ. 15 ευρώ για αλλαγή έξι πυκνωτών λίγα μου φαίνονται (φαντάσου ο καθένας κάνει περίπου 1-1.5 ευρώ οι καλοί). Εκτός αν ήταν φίλος. Το λέω απλά για να μην σου έβαλε της πλάκας capacitors... 1
Toolband Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μονο την CPU την είχα απο 2.66 στα 3.2 χωρίς να πειράξω το Core Voltage και είχε θερμοκρασίες κανονικές. Στοκ τώρα μέχρι να κάνω αναβάθμιση συνολικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια Νινο
Toolband Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Επαναφέρω το θέμα διότι το ξανακάνει. Η πλακα ειναι οτι δεν κρασαρει αλλα κανει κανονικα Shut Down. Οπως τερματίζεις τον Υπολογιστή
Toolband Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μετα απο κάνα 2μηνώ πάλι τα ίδια. Πήγα το τροφοδοτικό μου σε ηλεκτρολόγο άλλαξε 4 πυκνωτές που είχαν φουσκώσει δουλεψε για 2 μέρες και ξανακάνει shutdown. Σήμερα δούλεψε κάνα 8ωρο χωρίς πρόβλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Το OCCT θα δειξει τίποτα; Τι παραμέτρους βάζω;
Toolband Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Επαναφέρω ένα παλιό θέμα μου γιατί ξανακάνει shut down ο υπολογιστής. Απλά βρεθηκε ο ένοχος. Το καλώδιο Power SW απο το κουτί είναι χαλασμένο. Ούτε πυκνωτές ούτε τροφοδοτικό ούτε μνήμες όπως πίστευα. Τώρα ανοίγω το PC και τραβάω το καλώδιο από τo MB και δουλεύει μια χαρά. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ένα τέτοιο καλώδιο; Άλλο Κουτί δεν έχω και δεν υπάρχει κάποιος με κανένα παλιό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα